Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti így meghívnátok a volt férjeteket az esküvőtökre?
A válás közös megegyezés alapján történt, van két 8 év körüli gyerekük is.
A gyerekek az anyjukhoz kerültek, de az apjuk is gyakran látogatja őket.
Nem váltak el haragban és a gyerekek miatt viszonylag sűrűn találkoznak. Az ex és a leendő férj sincsenek rosszban de legfőképp a gyerekek miatt gondolkodnak a dolgon. A nőnek azóta van egy kislánya is az új párjától.
(Amúgy nem rólam van szó, hanem egy jó barátnőről)
Ha tényleg mindenki a másik puszipajtasa, akkor megkerdeznem hogy el akar-e jönni / kér-e meghívót.
De szerintem is fura.
Voltam olyan esküvőn, ahol ott volt az ex, mert jó barátja volt a vőlegénynek.
Nem szokványos dolog, de ha valaki úgy gondolja és a jelenlegi párjának sincs kifogása ellene, akkor tegye.
Nem.
Már csak azért sem, mert valszeg nem bírná ki röhögés nélkül, h már megint örök hűséget/jóban-rosszbant fogadok vkinek, amíg a halál el nem választ... aztán vagy igaz lesz, vagy nem... 😅
Amit a 2es ír
...balszerencse lehet amiatt ha ottvan.
Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek.
Ezek szerint nem csak nekem fura... hát kíváncsi leszek hogy döntenek végül
En jóban vagyok a volt párommal- nem hívogatjuk egymást, de ha összefutink beszelgetünk.
Semmilyen körülmények között nem hívnám meg az esküvőmre. Ő a múltam, de az esküvőn nincs helye. A gyerekektől ez tök független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!