Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meghívnátok az esküvőtökre a volt sógornőtöket? (többi lent)
A bátyám volt feleségéről lenne szó, mert a barátnőm. Ám ő haragban van a tesómmal a válás óta, meg nyilván a bátyám menyasszonyát se bírja és a tesóm lesz a tanúm. A két előző házasságbeli gyerek koszorúslány-vőféj lesz, a közös kisfiuk az új csajjal is ott lesz. A bátyám nagyon jó testvér!
Mit tennétek a helyemben?
Ha a bátyád és a volt sógornőd értelmes ember, akkor egy napra képesek félretenni az ellenszenvüket és nem egymással foglalkozni. Én is voltam olyan esküvőn és lakodalomban ahol ott volt a exférjem. Köszöntünk és utána mindketten a saját asztaltársaságunkkal beszéltünk, pedig nálunk is csúnya válás volt.
Nekem eszembe nem jutott volna ezért hisztizni a párnak.
Szóval szerintem, hívd meg mindkettőjüket, ha szeretnek nem problémáznak ezen.
szia! :)
remélem aktuális még a válaszom!
ülj le a tesóddal, és ugyanezeket mondd el neki, mint nekünk!
ha esetleg lagziba is megszeretnéd hívni, ültesd őket egymástól a lehető legmesszebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!