Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más is volt mar ugy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt mar ugy, hogy nyűgkent élte meg az esküvői meghívást?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van mar ebbol az esküvői lazbol, mert csak teher. Most is egy olyan eskuvore vagyok hivatalos, ahol szinte semmi közöm a párhoz, de lemondani ciki. Egyes jegyesparok miért nem valogatjak meg, hogy kiket hivnak meg? Miert nem gondolnak arra, hogy kellemetlen helyzetbe hoznak embereket. Az elmult három eskuvot nezve en onnan egyik part sem hívnám meg az en eskuvomre, mivel én utálom a felhajtást, plusz nem is biztos, hogy valaha házasodni fogok, es igy a pénzt sem fogom visszakapni. Sajnálom, hogy anyagiasnak tunok, de ez van. Amugy hozzam kozel alloktol soha nem sajnalnam.
2019. aug. 22. 17:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de én csak azért, mert az éven például sok másra is kellett a pénz, és szűkösen jöttünk ki. Ha nem az anyagiak, én boldogan járok esküvőre, megtisztelőnek érzem, ha gondoltak rám. Fejben meg közben írom a kis listát, hogy ki az, aki esetleg nem hívott annak ellenére hogy jónak gondoltam a viszonyunkat :D
2019. aug. 22. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb. 25 éves korom óta mindig nyűg. Így felnőtt fejjel ahol lehet, kibúvót keresek.
2019. aug. 22. 20:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Pár esküvőn voltam csak, de mindegyiken jól ismertem a párt.

De ha olyan hív, aki távolabbi, akkor megértem, hogy nyűg. Pláne, hogy szerintem kevés jó esküvő: vagy nyálas, vagy erőltetetten vicceskedő, vagy valamelyik része aránytalanul hosszú. Ha közel áll hozzám a pár, akkor persze ez elmegy, de ha nem olyan közeli, akkor roppant fárasztó és jó fejet kell vágni mindenhez.

2019. aug. 23. 16:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen hülyeség elmenned ezekre az esküvőkre szerintem. Azért dobtál ki eddig (kb.) háromszor 50.000 Ft-ot, mert a kollektíva kiutált volna? Nem szabad mindig mások véleményével foglalkozni, ha valaki ki akar beszélni téged, úgyis talál rá okot.

Hogy a kérdésedre válaszoljak, igen, voltam már így. Sógorom élettársa teherbe esett, úgyhogy gyorsan összehoztak egy polgári esküvőt (amin már 5 hónapos terhes volt a csaj), ahová csak a szűk családot hívták, köztük engem is. De én nem mentem el, mert utáljuk egymást a menyasszonnyal. Jövőre templomit is tartanak, ahol szintén a kölcsönös unszimpátia miatt nem fogok részt venni + azért sem, mert kétszínűségnek tartom gyerek után templomban esküdni.

2019. aug. 23. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!