Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Le kell-e mondani egy esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le kell-e mondani egy esküvői meghívást?

Figyelt kérdés
Augusztusban lakodalomba leszünk hivatalosak. Még csak szóban közölték, a meghívót pár héten belül fogják hozni. Nagyon nem szeretnénk ebbe a lagziba elmenni. Szerintetek mikor kell lemondani a részvételünket? Amikor hozzák a meghívót, vagy elég pár nappal a lagzi előtt? Ha igen mennyivel előtte? Illik vagy kell lemondani?
2013. máj. 20. 12:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
le kell mondani,minimum 2-3 héttel előtte,de ha már most tudjátok,hogy nem mentek ,szerintem még most szóljatok.a meghívót sem muszáj megvárni,ha már szóban meghívtak mondhatjátok,hogy sajna nem értek rá.ennyi
2013. máj. 20. 12:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp illendő szólni, ha nem mentek, mert nekik az étteremben már előtte le kell adni a létszámot. Ha szó nélkül nem mentek el, akkor ők potyára fizetik ki a rátok számolt vendéglátást. Mellesleg bunkóság is.

Szóval ha nem is rögtön közlitek, amikor átadják a meghívót, hogy Ti nem fogtok tudni elmenni, de időben (szerintem legalább 2 héttel a lakodalom előtt) szóljatok nekik.

2013. máj. 20. 12:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Megkapjátok a meghívót, majd 2 napra rá felhívjátok őket, és megmondjátok, hogy sajnáljátok, nem tudtok elmenni, de nagyon sok boldogságot kívántok.

Amikor megkapjátok a meghívót, akkor nem közölném velük egyből hogy nem(hacsak nem 80 évesek vagytok, akik nehezen mozognak és érthető okoknál fogva nem mentek), viszont utána 2-3 nappal később felhívnám őket, hogy bocsi nem tudtok.

Egyébként gondolkozzál már! Persze, hogy le kell mondani, mert különben rátok is számolnak az étteremben. És egyébként nagyon minimum egy héttel, de már az is bunkóság, szóval a lehető leghamarabb!

2013. máj. 20. 12:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már most tudjátok, most mondjátok le, mert akkor ne számítsanak rátok hiába, ne fizessen rátok feleslegesen. Nagy bunkóság lenne nem szólni egy szót sem.
2013. máj. 20. 12:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hamar mondd le és ne a lagzi előtt pár nappal, mert a vendégek számára számolnak mindent. Mennyi kaja legyen, mekkora terem legyen, stb. Persze most mondhatod, hogy 200 fős esküvőnél nem fog számítani 1-2 ember oda-vissza, de akkor sem illik lemondani, amikor már megrendeltek mindent.
2013. máj. 20. 12:42
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem meg közölni kellene a meghívó átadásakor mert,az mekkora bunkóság már,hogy tudod,hogy lagziba vagy hivatalos és beszervezel mást akkora.Ez nekem úgy jönne le,hogy direkt csináltad.Ha meg megmondod előre,hogy akkora már van valami és bocsi de nem tudtok menni az más.Még ha mindennek az az oka is,hogy nincs kedved a lagzimba jönni akkor is ez így jobban jön ki!
2013. máj. 20. 13:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mielőbb jelezzétek (akár még a meghívó átadása előtt), hogy nem mentek el. ne szúrjatok ki a másikkal...
2013. máj. 20. 17:46
 8/15 Amado atya ***** válasza:
22%

Mindenképpen le kell mondani, így illedelmes.

Én a magam részéről úgy oldottam meg, hogy visszaküldtem a meghívót, egy "nem veszek részt" széljegyzettel.

2013. máj. 20. 18:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Miért nem akarsz a lagziba menni?
2013. máj. 20. 21:02
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt. 9-esnek válaszolva csak azért nem szeretnénk elmenni, mert soha nem voltunk nagyon szoros kapcsolatban, évekig nem is tudtunk róluk semmit, a mennyasszonyt nem is ismerjük-mondjuk ez számít legkevésbé-, de most hosszú idő után a semmiből bukkantak elő....(egyébként unokatestvérem fiáról van szó)
2013. máj. 21. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!