Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Le kell-e mondani egy esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le kell-e mondani egy esküvői meghívást?

Figyelt kérdés
Augusztusban lakodalomba leszünk hivatalosak. Még csak szóban közölték, a meghívót pár héten belül fogják hozni. Nagyon nem szeretnénk ebbe a lagziba elmenni. Szerintetek mikor kell lemondani a részvételünket? Amikor hozzák a meghívót, vagy elég pár nappal a lagzi előtt? Ha igen mennyivel előtte? Illik vagy kell lemondani?
2013. máj. 20. 12:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Mekkora bunkó emberek vannak, te atyaùristen. :O Visszaküldeni meghívót nem veszek részt felirattal. Eszem megáll. Az esküvői meghívó már egy vagyonba került, valamiért meg lettetek hívva, és még csak arra se méltatjátok, hogy telefonban mondj nemet. Alpári stílus
2013. máj. 21. 06:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Remélem nem nekem címezted a soraidat,mert ha elolvastad volna figyelmesebben a kommenteket akkor rájöttél volna hogy mi még meg sem kaptuk a meghívót tehát visszaküldeni sem lett volna mit.
2013. máj. 21. 12:50
 13/15 Amado atya ***** válasza:

Olyan volt a stílusom, amilyen stílussal korábban a szóban forgó párocska viseltetett irántam. Érezni lehetett, hogy csak az n+1-edik lettem volna, hogy szép nagy létszámú lagzijuk legyen, arról nem is beszélve, hogy zömmel olyan ismerősöket hívtak meg, akikkel amúgy sem szívleljük egymást.

Akkor meg minek menjek?

2013. máj. 21. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Figyelmesebben kellene elolvasni a kommentelőket. Ott van az az illető, akinek címeztem a döbbent gúnyomat.
2013. máj. 21. 21:58
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó(is) válaszoló! Köszönöm szépen a válaszodat az előzőt is, ezt is. Biztos lehetsz benne hogy elolvastam a kommenteket -hiszen akkor nem is kérdeztem volna ha nem érdekelnének a válaszok-, és láttam az általad említett választ is. És csak azért írtam amit írtam, hogy biztos legyek abban hogy odaszánod a válaszodat ahová.....

Nem szeretnék erről vitát nyitni, részemről ennyi...

2013. máj. 22. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!