Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az ifjú pár szüleinek mindegyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ifjú pár szüleinek mindegyik testvérét meg kellene hívnunk?

Figyelt kérdés

A menyasszonyom mindkét szülőjének 3 testvére van, de vannak akikkel ő nem tartja a kapcsolatot egyáltalán, de még a többi rokona sem igazán. Velük mi a helyzet?

Egyrészt nem értem, hogy valaki aki engem (vőlegény) nem ismer az miért szeretne eljönni, (ha szeretne), másrészt ha úgy sem jönne el, akkor mi értelme lenne meghívni?

Nem követjük ezt az illik/nem illik dolgot az esküvőn, mert minket nem érdekel, viszont az egyik szülő kifogásolta, hogy mennyire furán néz ki az, hogy valamennyi nagybácsi ott van az esküvőn, míg a többiek nem.

2019. aug. 16. 05:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nyílván nekem is azzal van bajom, hogy olyan embert nem akarok elhívni, aki nem vesz részt az életünkben egyáltalán.

Attól, hogy valaki összejárt a menyasszonyom családjával amikor ő kicsi volt és ismeri őt még nem hiszem, hogy köze lenne a kettőnk dolgához, úgy hogy több mint 10 éve nem is beszéltek egymással.

A sértődések engem nem érdekelnek, mert akit nem ismerek az ilyenekkel nem fog felizgatni.

Viszont a meg nem hívott testvér megharagudhat a menyasszony szüleire, hogy nem vettek rá minket, hogy meghívjuk őket is, mert így illene..

Szóval értitek :D Annyira hülyeség az egész.

2019. aug. 16. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szövegelsz itt, hogy titeket aztán nem érdekel hogy mit illik és ki mit gondol, miközben azon stresszelsz, hogy majd ki mit gondol vajon és kire neheztel majd. Döntsd már el, hogy kemény gyerek vagy-e, vagy sem.
2019. aug. 16. 22:08
 13/15 anonim ***** válasza:
30%
#10 Nem véletlenül nem 10-20 fős esküvőm volt. Egyikünk se pánikbeteg vagy autista, szívesen találkoztunk a régebben látott rokonokkal is. A pénzt csak azért írtam, mert sokan spórolásból hagynak le embereket, indokolatlanul. Egy szint felett a plusz vendég nem plusz költség, mert senki sem üres kézzel jön.
2019. aug. 16. 22:15
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
10es, miert ne hivhatna fszkodasnak, ha neki igy tetszik? Ennyi ellenkezo velemenyt azert el lehet viselni.
2019. aug. 16. 23:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#13. Attól senki sem lesz autista vagy pánikbeteg, mert nem akar 100 fős lagzit. Bődületesen buta vagy.
2019. aug. 17. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!