Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 2ember együtt van, anyagila...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 2ember együtt van, anyagilag nem jutnak előre, mintha mindegyik visszahúzná a másikat, akkor az kuka? N

Figyelt kérdés

Általánosságban szeretném tudni ki mit gondol erről.

Főleg utolsó 5 éves kapcsolatom során jutott ez eszembe.Anyagilag nagyon össze-vissza voltunk.Vagy nekem nem volt munkám,ha volt,azt is leszólta sokszor,ha neki nem volt akkor azért voltak gondok,ha nagyon sokat keresett elszórta a pénzt,nekem kevesebb volt,de próbáltam takarékoskodni.Ebben is különböztünk.Nem vittük semmire ketten,nem tudtunk egy új mosógépet venni,vagy egyáltalán bármit,5 év alatt nem tudtunk felmutatni semmit,még az albérletben is tartozás lett.

Mióta nem vagyunk együtt,próbáltam a munkára koncentrálni,egyedül tudom fizetni az albit,igaz pár dolgot részletre sikerült szereznem(telefon,laptop),ezek lejárnak lassan,meg sikerült új ágyat,hűtőt,mosógépet szerezni,ebbe azért anyám is besegített.Valakinek lehet nem nagy dolgok ezek,de nekem azok így egy év után hogy nem vagyunk együtt.Ő még mindig ugyanott van,nők által próbál könnyebb helyzetbe jutni,akik rendelkeznek pénzzel,mert a sajátját elszórja.

Ha véletlenül egyszer sikerül másik párt találnom,mindenképp figyeljem meg hogyan áll a pénzhez ? Mert itt már nem is az a lényeg ki milyen sokat keres,hiszen lehet léhűtő,és még a sokat is elszórja.

2019. febr. 28. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben a kapcsolatban csak ő húzott le téged. És igen, ahogy gondolod, ez így (jobb esetben) idővel kuka.
2019. febr. 28. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Magad is megválaszoltad, és jól is látod a helyzetet.
2019. febr. 28. 08:53
 3/8 Bence_ ***** válasza:

Ügyes vagy,haladsz.

Igen figyelj oda, hogy azok a dolgok amik neked is fontosak azokban partner legyen.

Nő vagy egyszer akár gyereketek is lehet, egy ilyeb pali mellett jól éreznéd magad?

2019. febr. 28. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:

És tanultál belőle,csak mert nagyon lehúztad,de mégis 5 évig vele voltál!Eszedbe jutott esetleg,hogy a Te igényeid is mások voltak akkor?

A következő is lehet ilyen,és ugyan így belecsúszhatsz ebbe a hibába,de tök jó hogy ezt így utólag megâlapítottad.

2019. febr. 28. 09:08
 5/8 A kérdező kommentje:
A visszahúzást nem anyagi értelemben értettem csak,hanem amikor lelkileg is visszahúznak,és nem látod hogy a másik értékelné azt amit csinálsz.Én az ő munkáját értékeltem,mert tényleg jó szakember,ha valamit csináltam,ő leszólta,oké hogy nem vagyok orvos,meg cégvezető,de inkább lelkesíteni kellett volna.A munka az munka,nem gondolom hogy bármilyen munkát le kellene szólni.
2019. febr. 28. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
De 5 évig együtt voltâl vele!Mi értelme utólag a másikat hibáztatni?Ha tanultál belóle az jó,de valszeg nem,mert legközelebb is lehetsz szerelmes,más hasonló hibákon átnézve.
2019. febr. 28. 09:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem hibáztatok senkit,hanem tanulságokat szeretnék levonni az esetből.
2019. febr. 28. 12:08
 8/8 anonim ***** válasza:
A tanúlság az , hogy mindketten elvagytok az életben , csak nem eggyütt .
2019. febr. 28. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!