Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm veri/ leönti a testvérét, ti mit tennétek?
Sziasztok!
Barátnőm fiú testvérével elég jóban vagyok, párszor el is mentünk fallabdázni stb...
Viszont ahogy észrevettem előfordul, hogy veszekednek és rendszeresen rugdossa, veri, ütögeti vagy leönti.
Ez normális? Srác egyébként jóval erősebb nála, meg nagyobb is, de hagyja, bármint nem üt vissza meg semmi ilyesmi. Ti mit tennétek? Ha a testévre pártját fognám, akkor nyilván nagyon nem tetszene neki, de szeritenm akkor se oké, ez így.
Egyébként elején még nem tűnt fel nekem, csak volt, hogy barátnőm panaszkodott, hogy mekkora kretén a testévre meg ilyenek. Aztán egyre többször voltam náluk és volt, hogy összevesztek vagy ilyesmi és akkor láttam, hogy megrugdosta vagy ütögette, vagy pl. mikor zenét hallgatott akkor leöntötte vízzel.
Nem ütheti,ez parasztság!
Szólj rá!
Egy embert úgy lehet megismerni jobban, hogy megnézzük hogyan bánik a családtagjaival. Veled és a gyerekeivel ugyanúgy fog bánni.
Vannak emberek akik kifele mást mutatnak, de a legközelebbi hozzátartozókkal nem tudnak másképpen bánni, mint amit negszoktak, ez az igazi személyiségük.
Mások pedig mindenkinek meg akarnak felelni, nem is gondolná senki, hogy van agresszív oldaluk is, de ha elszáll az agyuk nekimennek az első embernek az utcán, pedig amúgy egy légynek sem ártanának.
A helyedben most szakítanék mégpedig azért, mert ha így bánik a testvérével nem lehet jó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!