Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy kezelnétek ezt Ti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelnétek ezt Ti?

Figyelt kérdés
Esküvöre vagyunk hivatalosak, viszont most pár nappal elötte a pár bejelentette,hogy mindenkinek magának kell fizetnie az italt( üditő,alkohol) mindent. Tudták hogy igy tervezik, de most mondták csak meg. És sajnos sok a felháborodás a vendégek részéről,amire a menyasszony válasza az volt ha nem tetszik nemkell eljönni,mostanában ez a szokás, ne igyanak az ő kosztjára...
2019. aug. 14. 07:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
10 igen, az valóban nem tünt fel, hogy nincs egy alap fogyasztás. Ez olyan, mintha a lagzi végén a vendégek a saját adagjuk után kapnának számlát.
2019. aug. 14. 10:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mik vannak?!Voltam jopar eskuvon hol nagy lakodalom volt hol kicsi szerényebben de sose kértek ilyet hogy magunknak fizessük az italt/innivalot.
2019. aug. 14. 10:49
 13/20 A kérdező kommentje:
Voltam már ilyen esküvőn sajnos.. ott ott derült ez ki helyben, mert a menyasszonynak egyértelmű volt ez,hogy mindenki minden italt magának vesz.Ott sokan felálltak kaja után és mondták köszönik,de önköltségen nem maradnak.Mert azért ha az ember áldoz rájuk pénzt akkor ennek alapnak kellene lennie. Sajnls egyre több lesz ezek szerint az ilyen. Ezek ketten barátnők szóval biztosan innen jött az ötlet.
2019. aug. 14. 10:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha közeli ismerős/rokon, akkor elmennék, de nem adnék nászajándékot.

Ha távolabbi valaki, akinek csak illendőségből mentem volna az esküvőjére, akkor lemondanám és nem mennék.

2019. aug. 14. 11:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én se voltam még ilyen lakodalmon.

Most szombaton épp menni fogunk, el se tudom képzelni, hogy így szerveznék.

Csak a vicc kedvéért: aztán mit szólna az étterem, ha a vendégek saját maguk vinnék a boltban jóval olcsóbban megvett üdítőt, bort, töményet????

Elképzelem, ahogy állnak a pincérek, hogy ki rendel valamilyen italt, aztán egymás után kerülnének elő az asztalok alól az üdítőspalackok, borosüvegek, vagy akár demizsonok. :DDDDDDDDDD

Szerintem méltó válasz lenne erre a sóher ötletre! :DDD

2019. aug. 14. 11:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
9-es az miért kapott nulla százalékot? Valótlant írt?
2019. aug. 14. 12:11
 17/20 A kérdező kommentje:
Nemtudom, én nem pontoztam senkit. Főleg nem lefele. Meg a 9 es sem irt h...seget... Nemtudom ki pontozta le
2019. aug. 14. 12:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Türelmes és toleráns embernek tartom magam, valszeg nem akadnék fent ezen, bár ez konrántsem így szokás. Kevesebbet tennénk a borítékba, hiszen nekik kevesebb kiadásuk van, nekem meg több.

"a menyasszony válasza az volt ha nem tetszik nemkell eljönni,mostanában ez a szokás, ne igyanak az ő kosztjára..."

Viszont ha ezt így a szemembe mondaná, hát jó eséllyel ténlyeg el se mennék. Jó, hogy nem ő tesz szívességet nekem, hogy volt kegyes meghívni az esküvőjére.

2019. aug. 15. 09:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"a menyasszony válasza az volt ha nem tetszik nemkell eljönni"

Részemről a probléma itt megoldva lenne.

2019. aug. 15. 14:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék el. Nem azért, mert annyira hiányozna az alkohol, de hogy még az üdítőt, vizet is sajnálja, az nevetséges. Az, pedig ahogy a helyzetet kezeli, pláne. Most volt az esküvőm pár napja, eszembe nem jutott volna, hogy a vendégekre testáljam az italfogyasztást.
2019. aug. 20. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!