Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az alábbi ruha mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi ruha mennyire elfogadható vendégként esküvőre?

Figyelt kérdés

[link]

Augusztus végén lesz az esküvő, fiatalos. A templomi részhez kellene vennem fel hozzá egy bolerót vagy valami kardigánt hogy ne legyen túl illetlen vagy nélküle is elfogadható szerintetek?

Illetve a színen gondolkozok még. Ugye pirosat nem illik felvenni. Ez nem piros de azért annyira nem áll messze tőle. Mit gondoltok róla megfelelő lenne?

2019. aug. 12. 01:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Engem egyáltalán nem zavarna, ha az én esküvőmön ilyenben jönnél, bár igazából a vörös/fekete/fehér színek egyike sem. De én nem vagyok nagy hagyománytisztelő, az esküvőm se lesz az. Ha menyasszonyt nem zavarja, akkor szerintem nem gáz. A templom persze más kérdés, oda jobban jársz, ha húzol egy bolerót is.
2019. aug. 12. 15:26
 12/15 anonim ***** válasza:
11%

Nőből vagyok, és őszintén megmondom, hogy ha a legjobb barátnőm venné fel, akkor nem zavar. De ha a tesóm csaja, akivel finoman szólva nem kedveljük egymást, akkor egyből feltételeznék mögötte egy sértő szándékot, hogy direkt tojik a hagyományokra, és nekem akar odaszúrni.

Balhèt nem rendeznék, de megjegyezném.

2019. aug. 12. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Vigyél magaddal egy felsőt a templom miatt.

Ami meg a színt illeti, teljesen jó. Annak a hisztikirálynőnek, aki balhézik, mert a piros bármely árnyalatát meri viselni valaki, el se kell menni az esküvőjére.

2019. aug. 12. 16:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép a ruha, a templomban valóban illik eltakarni a vállat, dekoltázst. A színe korall, teljesen rendben van, ez nem piros. Az én esküvőm 7 éve volt, abszolút nem érdekelt, ki miben volt. A ruhám színe nem fehér volt, hanem kék, amíg ezt nem tudták a vendégek, volt aki kék ruhával készült. Valahogy elejtettem, hogy a ruha nem fehér lesz, hanem kék, így ő az esküvőn más színben volt. Aranyos volt tőle, de ahogy neki is mondtam, teljesen mindegy ki mit vesz fel. A lány így jobban érezte magát. Pedig egyértelmű lett volna, hogy ki a menyasszony, akkor is, ha mindenki kékben lett volna, mert az egy menyasszonyi ruha volt. Egy szó, mint száz, szerintem jó a ruha, de ha kétséhed van, kérdezd meg nyugodtan a menyasszonyt, te ismered.
2019. aug. 13. 22:36
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
Én javaslom, beszélj a menyasszonnyal, és tőle kérdezd meg. Ez színe és fazonja alapján akár menyecskeruha is lehet. Ha ilyen stílusú és hasonló árnyalatú ruhát választott menyecskeruhának, akkor nagyon hülyén jönne ki, hogy majdnem ugyanolyan ruhában vagy, mint a menyasszony. De ha a menyasszony teljesen másban gondolkodik, fazonban is, és esetleg színben is, (terjed a kék menyecskeruha), akkor nem gond. Templomba a válladra mindenképp kelleni fog vmi. De ezt a ruhát semmikép ne vedd fel a menyasszony megkérdezése nélkül. Nekem nagyon menyecskeruha-hatása van.
2019. aug. 13. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!