Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velem? SOS
Szerintem nem kapkodtátok el, ha úgy érzitek, hogy most, akkor most... És ne hallgass arra, aki mást mond!!! Vagy irígyek, vagy nem voltak még házasok...
Természetes, hogy van benned egy kis tartás (vagy ha úgy jobban tetszik félelem)... Innentől változnak a dolgok, változik a felállás... Ti lesztek ketten egy csapatban... és biza össze kell játszani... Kissé önállóbbak lesztek, kissé nőni fog a felelősség... De ha szeretitek egymást, van összhang, és meg tudtok mindent beszélni, akkor mindenen át fogjátok magatokat küzdeni...
Az élethez nagy adag kitartás kell, és egy csipet humor... És ott lesztek egymásnak... Szívből kívánom, hogy minden a legjobban sikerüljön... Sok sikert!!!
Kapuzárási pánik.
Szerintem majdnem mindenki érez ilyet. Akarod is, meg nem is.
Szerintem csak félsz a változástól. Én elváltam, de hiszem, hogy létezik jó házasság!
Ne hallgass másokra, csak a szívedre, a többi meg kialakul. Mindenki így kezdi, aztán szépen lassan belejön az egészbe. Ha szereted és jó vele, Ő is akarja a házasságot, akkor nincs mitől félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!