Volt egy emo-s korszakom, több piercing, sovány voltam,nem volt étvágyam,depressziós voltam (több oka volt,nem kell izélni hogy egy ilyen fiatal gyereknek mi baja lehet),főleg a pasik miatt,tanulás,senki nem értett meg,de nem a családdal volt gond,azzal szerencsére soha,bármit elmondhatok nekik. :) Most vége van a depis korszakomnak, híztam is(szerencsére nem sokat és nem látszik,de én észrevettem),van étvágyam is,és már nem egyedül szeretek lenni,hanem sok-sok emberrel,és gyűlölöm ha egyedül kell lennem,akár pár percre is. Hogy-hogy így megjött az étvágyam? :) Volt mikor apum szólt rám hogy egyek,most meg szinte majdnem egész nap eszek..
16L
2011. jún. 24. 10:38
1/7 anonim válasza:
Egyértelmű, nem? Jól érzed magad, és kezdesz úgy viselkedni, mint egy normális, egészséges ember. Örülj neki:)
2011. jún. 24. 10:43
2/7 anonim válasza:
Ennyi idős korban felfaljuk a hűtőt:) Növésben, fejlődésben van. Azért vigyázz, hogy a mozgás-kaja egyensúly megmaradjon. (Ne kuporogj egész nap otthon!)
2011. jún. 24. 10:45
3/7 napietus válasza:
kinőtted :) ez az emo-ság olyan, mint a bárányhimlő, gyerekbetegség, elmúlik. ezen kívül fejlődésben van a szervezeted, helyreállt a lelki békéd, természetes, hogy jó az étvágyad.
2011. jún. 24. 10:46
4/7 anonim válasza:
Anyum ezt úgy mondta nekem annak idején, hogy benőtt a fejed lágya :) annyira emlékszem erre a pillanatra. Énis hasonló kamasz voltam, kivéve, hogy én nem emo-s voltam, hanem rocker (akkoriban ez volt a menő) csak fekete cuccban jártam, acélbetétes bakancsom volt, és sorolhatnám. Visszagondolva, csoda, hogy anyám nem kapott infarktust :))
2011. jún. 24. 10:49
5/7 A kérdező kommentje:
Neeeeem,azért mozgok.. :) Ma is fuhuu barátnőm szülinapja van,kicsit partyzunk :$ Szal lemozgom. :D Amikor az emos korszakom volt,akkor csak az Anti Fitness Club,meg Tokio Hotel és ilyenek, most meg nem bírom meghallgatni se. :|
Háát.. volt hogy énis piercinggel a számban és fekete hajjal állítottam haza,pedig előtte meg szőke voltam. :) A fekete haj maradt, a pc már nem .. De nagyon jó volt,szal lehet megint megcsináltatom,de hellooo emos korszak. :D
2011. jún. 24. 10:52
6/7 anonim válasza:
Énis ugyanezt mondom.És az uccsónak: tök jó igy visszaemlékezni nem? :D
2011. jún. 24. 10:55
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok: visszaemlékezni nagyon jó. De ha belegondolok, hogy ha a gyerek az én természetemet fogja örökölni...én biztos nem leszek olyan türelmes mint anyu:)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!