Nincsenek érzelmeim? Mi történik velem? Nem én irányitom az életem.
Ilyen nekem is volt. Hetekig úgy éreztem, mintha kívülről nézném magam. Aztán egyszer csak elmúlt. Azóta se tudom megmagyarázni mitől volt ez.
21/f
Kétségbeejtő érzés, nekem is volt már ilyen időszakom. Bizony megijedtem, hogy nincsenek érzéseim, kiszürkültem. Féltem, hogy így marad. Aztán elmúlt. Kb. 1-1,5 hónapig tartott. Ha nem ilyen voltál korábban (márpedig nem), ill. nem volt semmi sokkhatás, ami miatt kialakulhatott ilyesmi (haláleset, párkapcsolat vége,stb), szerintem rövidesen kilábalsz, elmúlik magától, és újra a régi leszel.
35F
nekem is szokott ilyen lenni nagyritkán,de ahogy jön ugy el is múlik 2-3 hét alatt
ilyenkor ugy hozok döntéseket,úgy teszem a mindennapi dolgokat hogy észre se veszem hogy eltelt 1 hónap,hogy tétje volt a cselekedetemnek...most is igy vagyok,melóhelyet váltottam,párom hozzám költözött,minden happy elvileg,bennem meg semmi,pedig ki kellene bujnom a bőrömből,erre a két dolgora vágytam 2 éve...és semmi,csak az üresség...
de majd elmúlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!