Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincsenek érzelmeim? Mi...

Nincsenek érzelmeim? Mi történik velem? Nem én irányitom az életem.

Figyelt kérdés
Körülbelül három hete kezdődött. nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen nem érzek semmit. sem bánatot sem örömöt, szerelmet és semmit az égvilágon leszámittva a fizikai érzéseket. Boldognak kéne lennem mert most alakult ki egy szuper párkapcsolatom, a haverokkal minden a legnagyobb rendben(majdnem). Mégis mitől lehet? És hogyan tegyem túl magam ezen. Olyan érzésem van mintha az életemet nem én irányitanám. nem tudok parancsolni magamnak. Nem én irányitom saját magam vagy nem tudom hogy fogalmazzam. Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm.
2011. máj. 9. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyen nekem is volt. Hetekig úgy éreztem, mintha kívülről nézném magam. Aztán egyszer csak elmúlt. Azóta se tudom megmagyarázni mitől volt ez.

21/f

2011. máj. 9. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Kétségbeejtő érzés, nekem is volt már ilyen időszakom. Bizony megijedtem, hogy nincsenek érzéseim, kiszürkültem. Féltem, hogy így marad. Aztán elmúlt. Kb. 1-1,5 hónapig tartott. Ha nem ilyen voltál korábban (márpedig nem), ill. nem volt semmi sokkhatás, ami miatt kialakulhatott ilyesmi (haláleset, párkapcsolat vége,stb), szerintem rövidesen kilábalsz, elmúlik magától, és újra a régi leszel.

35F

2011. máj. 9. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
mit nem adna néhány ember az ilyen állapotért egy szakítás után :)
2011. máj. 9. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem is szokott ilyen lenni nagyritkán,de ahogy jön ugy el is múlik 2-3 hét alatt

ilyenkor ugy hozok döntéseket,úgy teszem a mindennapi dolgokat hogy észre se veszem hogy eltelt 1 hónap,hogy tétje volt a cselekedetemnek...most is igy vagyok,melóhelyet váltottam,párom hozzám költözött,minden happy elvileg,bennem meg semmi,pedig ki kellene bujnom a bőrömből,erre a két dolgora vágytam 2 éve...és semmi,csak az üresség...

de majd elmúlik

2011. máj. 9. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet az ember állandóan fönt, biztos erre is szükség van. Jól van ez így!
2011. máj. 9. 14:17
 6/7 anonim válasza:
Nekem ez lassan 2 éve van, és nem tudok mit csinálni ellene :S
2012. nov. 6. 18:11
 7/7 anonim válasza:
Én is így vagyok. MIóta meghalt az anyukám, 1988-ban. Azóta üresnek érzem magam...soha nem sírok, van egy 10 hónapos babám, de hiába, belül üres vagyok. Mint a filmhős a Dexter-ben, pont ugyanúgy...fura az egész...nem tudom miért van ez, előtte mosolyogtam, boldog voltam, imádtam az életet, azóta egyhangú minden. Pedig mindenem megvan: lakás, kocsi, baba, szerető férj, akivel 15 éve együtt vagyunk. Izgalmas jól fizető munka. Csak a barátok hiányoznak..nem tudom mi erre a gyógymód...
2013. nov. 15. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!