Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért velem történik ez?

Miért velem történik ez?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó,hogy az anyám rászokott az italra mindenap szinte részeg lealább 1nap 2-szer elesik.1éve ezelött találtak a méhében miomát ami egyre jobban nagyobbodik amugy meg még Candida gombás az egész szervezete is:S jövö héten derül ki hogy jó indulatú vagy rossz indulatú a daganat.Amugy mindig amikor részeg a betegségére hivatkozik én személyem szerint mindig meg sajnálom egy kicsit:"( De nem tudom,hogy hiddjek-e neki. régebben állandoan találtam eldugva boros üvegeket amit ö ivott.És most jön be a képbe apám! Anyám azt mondta nekem elöször ,hogy az apám miatt ivott mert már töbször is megverte,és nem törödik vele, ebben igaza is van,mert kiskoromban az én szemem elött verte szét az anyámat! Anyám azért nem hadja el az apámat mert ha elhadja azt mondta neki apám,hogy elvágja a torkát és velünk is végezz,végül magával.Amugy szinte mindennapos nálunk a vesszekedés már tiszta depresszios vagyok! Mitudok tenni?16/f
2011. máj. 4. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos semmit. Én is hasonló helyzetben voltam, és egészen az "illető" haláláig nem oldódott meg a probléma. Én tudom, hogy nagyon nehéz, ráadásul még fiatal vagy ahhoz, hogy a saját lábadra állj, és önálló életet kezdj. Az alkoholizmus alattomos betegség, aki ebben szenved, sajnos nem veszi észre, hogy milyen mértékben károsítja a környezete, a szerettei életét, megkeseríti minden napjukat. Próbálj meg beszélni vele, hogy menjen el egy leszoktató kúrára, de tapasztalatból tudom, hogy erre általában egy jó nagy NEM a válasz, mert ő nem is alkoholista, nincs is semmi baj, stb. Nálam is az anyámról volt szó, és sajnos nem tudtam neki segíteni, pedig mindent megtettem. Ördögi kör :(
2011. máj. 4. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, az első mondatot nem fejeztem be :) Szóval sajnos semmit nem tudsz tenni...
2011. máj. 4. 16:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkodtam,hogy elmegyek valahová,de nem tudom hová:S
2011. máj. 4. 16:04
 4/7 anonim válasza:

Elősszöris van egy ingyenes telefonszám bármikor bármelyik percben hívhatod őket ha gondod van és bármilyen kis dologgal is 116-111 csak ennyi.

Látogasd meg ezt az oldalt wwww.kekvonal.hu

A második tanácsom ha van nagy mamád nagy nénid vagy bárki beszélj velük és talán oda is költözhetsz vagy petig ülj le apukáddal és anyukáddal és mond el nekik hogy ez neked milyen rossz és kérd anyukádat hogy az ital semmit nem old meg sőtt közelebb vezeti a halálhoz inkább éljen egészségesen és járjon el orvoshoz ha pedig apukád mégegyszer megüt téged vagy anyukádat vagy csak megfenyeget fordulj a rendőrséghez!

2011. máj. 4. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Orvosi segitseg, elvonokura. Ott addig is legalabb apukad nem tudja verni. Ott tudnak majd segiteni is, hogy hogyan tovabb. Iskolaban is kerjel segitseget. Egyebkent, hidd el, anyukad elkeseredeseben szokott ra az alkoholra, lett fuggo tole.
2011. máj. 4. 16:12
 6/7 anonim válasza:

Szia.Sajnálom hogy ilyen nehéz helyzetben vagy:(....

De tudod hogy ilyen helyzetekben is nagyon erősnek kell maradnod én azt is tudom ho nagyon nehéz de muszáj küzdeni.. és sztem ha elakarsz menni valahova akkor szerintem valami ismerőshöz kéne. és ha van valami próbálj rokonhoz fordulni hátha tud segíteni és igaza van az előzönek próbáld megbeszélni velük a dolgot.

2011. máj. 4. 16:14
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nindenkinek egyre jobban alakul a sorsom anyám nem iszik apám is megjvault szoval jobb lett az életem
2011. jún. 22. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!