Miért történik ez velem?
elözö valasza -Hallgasra ez iyg van.
Velem is igy volt,kiturt egy másik lány és utána kiderült ,hogy akiröl azthittem a legjobb barátom simán cserbenhagyott.
Velem is így volt, a legjobb barátnőm mindig talált valaki újat, de mindig "visszatért" hozzám. Én meg mindig az újakat utáltam, rájuk voltam mérges.
4 évembe telt, mire rájöttem, hogy ezt a legjobb barátnőt kéne utálnom, nem azokat, akiket szintén kihasznált.
Első körben beszélnetek kéne erről. Mondd el, hogy mit gondolsz a helyzetről, lehet, hogy csak egy félreértés.
A másik az, hogy egyszerre több barátságot is fenn lehet tartani. Szólj rá, ha úgy érzed, hogy hanyagol, de ha sűrűn csinálja ezt, akkor hagynod kéne a dolgot. Hátha észreveszi magát. Addig is keress új barátokat.
Velem még általánosban történt meg, hogy a legjobb barátnőm osztályába (1 évvel fiatalabb nálam) új emberek jöttek (3 vagy 4 csaj), és hirtelen ők lettek a társaság középpontjai, mindenki velük haverkodott stb. Ez "beszippantotta" barátnőmet is, engem meg már akkor is a hideg rázott a "csajos" dolgoktól, szóval egyedül maradtam. Az elején volt veszekedés is, hogy miért kell azoknak a s*ggét nyalni, de aztán maradtunk annyiban, hogy egymás felé sem néztünk néhány évig. Majd egyszer csak visszatalált önmagához, elege lett a szokásos lányok közti szarkavarásból és azóta megint barátok vagyunk.
Vannak ilyen lányok, azt hiszik róluk szól az élet, és mindenki azért él, hogy nyalja a seggüket. Mindig van nekik valaki különösen fontos, a többiek meg le vannak ejtve...
Próbálj meg elszakadni tőle, tudom, hogy nehéz, nekem is az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!