Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek a a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy régi barátnőmről van szó. Gimi után együtt nyaraltunk egy nagy társasággal a tengerparton. Én akkor szingli voltam, neki akkor kezdődött a kapcsolata ami máig is tart.

Lényeg a lényeg, hogy egyik este túl közel kerültem a barátjához, és történt egy két dolog. Konkrét szex nem volt, de minden más igen. Megbántam, szégyelltem magam, a történtek után el is távolodtunk egymástól, most már évek óta nem is nagyon beszéltünk.

Viszont, nemrég felhívott ez a barátnőm, és meghívott az esküvőjükre, ami késő ősszel lesz. Nem is értettem, hogy miért, hiszen már nem vagyunk jóban.

Nem tudom, hogy hozakodjak-e elő egy ilyen régi sztorival, vagy hagyjam az egészet, ne kavarjam a szart, elvégre régen volt. Plusz lehet tud is róla, hogy milyen a srác, vagy nyitottal kapcsolatban vannak, vagy fogalmam sincs

Ti mit tennétek?

2019. júl. 24. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a konkrét esetet tudja a "barátnőd"?
2019. júl. 24. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezd meg a férfit, nem lehetne-e befejezni, amit ott a tengerparton elkezdtetek! Ha belemegy, meséld el a barátnődnek, mekkora genny a vőlegénye. Ha nem megy bele, akkor azt meséld el, milyen erős jellem a vőlegénye!
2019. júl. 24. 16:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudja.
2019. júl. 24. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne nevezd magad barátnőnek, és felejtsd el mindkettejüket.
2019. júl. 24. 18:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Írtam h régi barátnő, már nyilván nem vagyunk azok.
2019. júl. 24. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nem tudja, akkor így utólag ne kavarj szerintem.

(Én lehet, hogy el se mennék, valami ürüggyel kibújnék alóla.)

2019. júl. 24. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha míg barátnők voltatok (wtf?? A barátnőm pasijával nem kezdek, te ócska r....c) nem tartottad fontosnak, hogy elmond,akkor msot miért akarsz pofázni?
2019. júl. 24. 19:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Annal a resznel, hogy szoljon most, vagy hallgasson orokre szerintem inkabb hallgass.
2019. júl. 24. 19:09
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha ennyi ideig hallgattal akkor most mar tartsd a szad. Regen volt fiatalok voltatok. Ne kavarj be nekik! Kinek lenne az jo ha most beszelnel? Akkor kellett volna.
2019. júl. 24. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

Mi ez a mánia, hogy a barátnők pasijával fekszetek össze? Undorító

Hallgass, ásd el magad, ne menj el

2019. júl. 25. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!