Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a a helyemben?
Egy régi barátnőmről van szó. Gimi után együtt nyaraltunk egy nagy társasággal a tengerparton. Én akkor szingli voltam, neki akkor kezdődött a kapcsolata ami máig is tart.
Lényeg a lényeg, hogy egyik este túl közel kerültem a barátjához, és történt egy két dolog. Konkrét szex nem volt, de minden más igen. Megbántam, szégyelltem magam, a történtek után el is távolodtunk egymástól, most már évek óta nem is nagyon beszéltünk.
Viszont, nemrég felhívott ez a barátnőm, és meghívott az esküvőjükre, ami késő ősszel lesz. Nem is értettem, hogy miért, hiszen már nem vagyunk jóban.
Nem tudom, hogy hozakodjak-e elő egy ilyen régi sztorival, vagy hagyjam az egészet, ne kavarjam a szart, elvégre régen volt. Plusz lehet tud is róla, hogy milyen a srác, vagy nyitottal kapcsolatban vannak, vagy fogalmam sincs
Ti mit tennétek?
Hát ha nem tudja, akkor így utólag ne kavarj szerintem.
(Én lehet, hogy el se mennék, valami ürüggyel kibújnék alóla.)
Mi ez a mánia, hogy a barátnők pasijával fekszetek össze? Undorító
Hallgass, ásd el magad, ne menj el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!