Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisnak tartanád ezzel a gyűrűvel ha eljegyeznek valakit?
Vegyetek figyelembe mindent.Árat, kinézetet....
És erről elhiszi egy csaj h a pasi tényleg nagyon nagyon szereti és élete végéig vele akar lenni?
nem az árát nézem, de a valódi értéke sem több, mint ami ki van írva...
szóval akkor már inkább egy szimpla ezüst karikagyűrűvel kérjen meg az uram, mintsem ilyen hivalkodó bóvlival.
az arany egyébként sem fiatalos, és egyre inkább kezdi kisajátítani a kisebbség.
Kimondtad az igazságot!!! "Egy ideje már arany ékszereket hord" -nem aranyozottat, ami úgy néz ki, mintha az egész aranyból lenne, és nem szintetikus gyémántot, ahhh, micsoda álság!!!!
Ne sértsd meg vele, és tartsd magad ennél többre, minsem hogy bóvlit végy ajándékba, főleg eljegyzésre.
Gagyi. Ha aranyat hord, meg pláne.
Én jobban hinnék a pasinak gyűrű nélkül (ha nincs pénzed), mint az aranyai mellé egy ilyen szarnak.
Nekem tetszik, de a vateráról nem kellene..
26/N
Tényleg szép a gyűrű, de ott a baj vele, amit többen is írtak: megfogja a színezés az ujját, a mesterséges kövek meg kihullanak belőle.
Viszont! Az jutott eszembe, hogy ezzel megkéred a párod kezét, és mellé egy ígéret (hogyha majd a pénztárcád engedi), akkor választhat magának egyet.
Mert ez a gyűrű az ígéret, a másik lesz a bizonyíték!
Hogy az árára is kitérjek . . . hát én annak a függönykarikának is örülnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!