Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Normálisnak tartanád ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normálisnak tartanád ezzel a gyűrűvel ha eljegyeznek valakit?

Figyelt kérdés

[link]

Vegyetek figyelembe mindent.Árat, kinézetet....

És erről elhiszi egy csaj h a pasi tényleg nagyon nagyon szereti és élete végéig vele akar lenni?

2010. júl. 10. 22:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

nem az árát nézem, de a valódi értéke sem több, mint ami ki van írva...

szóval akkor már inkább egy szimpla ezüst karikagyűrűvel kérjen meg az uram, mintsem ilyen hivalkodó bóvlival.

az arany egyébként sem fiatalos, és egyre inkább kezdi kisajátítani a kisebbség.

2010. júl. 11. 13:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Jó rá a méret és egy ideje már arany ékszereket hord.Ezért nem lenne jó az ezüst:S
2010. júl. 11. 19:45
 13/21 anonim ***** válasza:
ez nem ejegyzési gyűrű....nézd meg lejjebb a piros lapn a leírtakat. Nem ara, és hamis gyémánt. Ha a csaj nem t a dolgokhoz (mint hogy én sem) akkor biztos nem enné észre h bizsu. De ez elvi dolog. ha ebben becsapod, h aszisi 150ezerért vttél neki gyűrűt, akkor miben csapod még be? Ha nincs elég anyagi háttered, akor várj vele nyugodtan, vegyél nki nyakláncot v vmit. sztem :)
2010. júl. 11. 22:04
 14/21 anonim ***** válasza:

Kimondtad az igazságot!!! "Egy ideje már arany ékszereket hord" -nem aranyozottat, ami úgy néz ki, mintha az egész aranyból lenne, és nem szintetikus gyémántot, ahhh, micsoda álság!!!!

Ne sértsd meg vele, és tartsd magad ennél többre, minsem hogy bóvlit végy ajándékba, főleg eljegyzésre.

2010. júl. 12. 10:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Gagyi. Ha aranyat hord, meg pláne.

Én jobban hinnék a pasinak gyűrű nélkül (ha nincs pénzed), mint az aranyai mellé egy ilyen szarnak.

2010. júl. 13. 14:36
 16/21 anonim válasza:
Mesterséges gyémánt??Kihullik. -.-
2010. júl. 15. 22:32
 17/21 anonim válasza:
Ez a gyűrű nagyon-nagyon szép :)
2010. júl. 20. 22:32
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, de a vateráról nem kellene..

26/N

2010. júl. 21. 20:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Tényleg szép a gyűrű, de ott a baj vele, amit többen is írtak: megfogja a színezés az ujját, a mesterséges kövek meg kihullanak belőle.

Viszont! Az jutott eszembe, hogy ezzel megkéred a párod kezét, és mellé egy ígéret (hogyha majd a pénztárcád engedi), akkor választhat magának egyet.

Mert ez a gyűrű az ígéret, a másik lesz a bizonyíték!

Hogy az árára is kitérjek . . . hát én annak a függönykarikának is örülnék :)

2010. júl. 22. 21:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék, ha a párom ezzel a gyűrűvel kérné meg a kezem.Aki azt mondja, hogy nem hordana használt, vagy olcsóbb gyűrűt,annak biztosan nem voltak még anyagi problémái.Engem nem zavarna az sem, ha zacis gyűrűt kapnék, ha szeret aki adja.minden esetre sok sikert!
2010. júl. 26. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!