Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit gondoltok megbocsátható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok megbocsátható?

Figyelt kérdés
6 évig voltunk együtt. 5 év után kérte meg a kezem. De kb egy év után költöztünk ossze. Amúgy is voltak zűrös időszakok de az utóbbi egy év szörnyű volt. Nem tőrődött velem sokszor beszélt velem csúnyán stb..kommunikációhiány. Soha nem akart velem semmit csinalni. Eközben pár hónapja vettünk egy hazat (hitelre). Kb másfél hónapja le ültem mert ki voltam borulva és el mondtam neki h így nem érzem jól magam és szeretném ha változtatna mert ha nem teszi én nem fogok vele el költözni. Na erre fel kapta a vizet és vissza kérte az eljegyzés gyűrűt. Én vissza adtam..egy világ tört össze bennem. A bizalmam teljesen megingott. Egyszer kb 3 hét után meg próbálta újra meg kérni a kezem én nemet mondtam neki. Úgy érzem ez nem megbocsátható. Rögtön az jutott eszembe h és mi van ha legközelebb is ez teszi vagy ha legközelebb éppen majd haza küld.. csak azért mert elmondtam ami bánt....?! közölte h ez volt az első és utolsó próbálkozasa a békülésre.nektek mi a velemenyetek? Ti megbocsatanatok? 22/L
2019. júl. 15. 14:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Persze csak hogy mindent én intéztem, na sebaj..
2019. júl. 15. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, h teljesen jól látod a dolgot... ez így baromira nem oké. A párkapcsolat/házasság pontosan arról (is) kellene szóljon, h őszintén kommunikálunk egymással, elmondjuk a másiknak a problémáinkat, érzéseinket, stb... konkrétan egy jó kapcsolatban/házasságban a párod a legjobb barátod is egyben, akinek bármikor, bármit elmondhatsz, természetesen oda-vissza, és erre nem az a reakció, h akkor hagyjuk, visszakéren a gyűrűt/elválok, stb... a párod nem tudja ezt, és nem tudja megfelelően kezelni a problémákat...
2019. júl. 16. 08:32
 13/14 anonim ***** válasza:
*ergo nem érett a házasságra
2019. júl. 16. 08:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Most eltekintenék a házvásárlás tényétől, bár az is megérne egy misét...

Az én véleményem az, hogy a házasság egy komoly döntés. Ha eldöntjük, vagyis megtörténik a lánykérés és a nő igent mond, akkor az már egy szóbeli szerződés. Ha a vőlegényem visszakérné a gyűrűt, amivel megpecsételtük ezt a szóban egymásnak tett fogadalmat, akkor levenném, majd csomagolni kezdenék. Számomra ez egy olyan súlyos cselekedet, amit ha többszöri visszakérdezésre is úgy gondol, hogy meg kell tennem/tennie, akkor nincs miről beszélnünk a továbbiakban.

2019. júl. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!