Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit gondoltok megbocsátható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok megbocsátható?

Figyelt kérdés
6 évig voltunk együtt. 5 év után kérte meg a kezem. De kb egy év után költöztünk ossze. Amúgy is voltak zűrös időszakok de az utóbbi egy év szörnyű volt. Nem tőrődött velem sokszor beszélt velem csúnyán stb..kommunikációhiány. Soha nem akart velem semmit csinalni. Eközben pár hónapja vettünk egy hazat (hitelre). Kb másfél hónapja le ültem mert ki voltam borulva és el mondtam neki h így nem érzem jól magam és szeretném ha változtatna mert ha nem teszi én nem fogok vele el költözni. Na erre fel kapta a vizet és vissza kérte az eljegyzés gyűrűt. Én vissza adtam..egy világ tört össze bennem. A bizalmam teljesen megingott. Egyszer kb 3 hét után meg próbálta újra meg kérni a kezem én nemet mondtam neki. Úgy érzem ez nem megbocsátható. Rögtön az jutott eszembe h és mi van ha legközelebb is ez teszi vagy ha legközelebb éppen majd haza küld.. csak azért mert elmondtam ami bánt....?! közölte h ez volt az első és utolsó próbálkozasa a békülésre.nektek mi a velemenyetek? Ti megbocsatanatok? 22/L
2019. júl. 15. 14:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Minek? Egy életen át akarsz ilyen sz ar kapcsolatban lenni?
2019. júl. 15. 15:03
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Bele lehet kalapálni a négyszögletes aljzatba a hengeres csatlakozót?Igen.Fog működni?Nem.Akkor,van értelme erőltetni?Nincs.Fiatal vagy,keress valakit,aki hozzád illik.
2019. júl. 15. 15:07
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Tudom, már nem segít, de előbb kellett volna összeköltözni és együtt élni, eljegyzés előtt, hitel előtt...sosem voltatok egymáshoz valók, ki is derült. Most össze köt titeket a hitel, vagyis nem, inkább potyára vettétek fel.
2019. júl. 15. 15:11
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem megbocsátás kérdése.

Belátod, vagy nem látod be, hogy együtt ti ne óm lesztek boldogok.

És könyörgöm, meg se forduljon a fejetekben,, hogy majd egy esküvő és majd egy gyerek miatt jobb lesz.

2019. júl. 15. 15:21
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Csak azt mondd meg, minek vettél vele fel közös hitelt és házat?
2019. júl. 15. 15:22
 6/14 anonim ***** válasza:
33%
Ne már a házvásárlás miatt összevesszetek. Gondolom kevesebb időtök volt egymásra emiatt, neki a figyelme is kevesebb volt mert ez nem kis döntés. Most már lassan túlvagytok a nehezén, lazítsatok és béküljetek ki.
2019. júl. 15. 15:55
 7/14 A kérdező kommentje:
A ház már meg van.. engem a jeggyűrűs dolog zavar. És a hazat nem egy éve vettük és ő egy éve szarik a fejemre kb..
2019. júl. 15. 16:00
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Jah, a házat egy hònapja vettétek,de ő már egy éve kakil rád....Sokkal jobban hangzik.Minek veszel házat olyannal akivel nagyon nem jó a kapcsolatod?Reménykedtél,hogy olyan ez,mint gyereket szülni valakinek,akivel nem jó szinte semmi?De az hozza meg a várva várt fordulatot?

Ha nem jó,akkor fejezd be vele.Sose késő.

2019. júl. 15. 16:24
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nem bocsátható meg. És neked sem ajánlom. Ennek jó vége sosem lenne.
2019. júl. 15. 16:47
 10/14 anonim ***** válasza:
39%
Mert a házat előbb ki kell választani, utánanézni a hitelnek, megnézni van e rá keret. Ez eléggé lefoglalja az embereket. Kivéve ha gazdag, mert akkor nem szóltam, akkor olyan mintha venne egy pólót.
2019. júl. 15. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!