Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire sürgős neki az eljegyzés?
Fél éve járok a barátnőmmel és most fogunk összeköltözni. Nagyon jó a kapcsolatunk, csak az zavar, hogy nagyon erőlteti a házasság témát. Én már egyszer elváltam. Nem lett gyerekünk és az exfeleségemmel nincs kapcsolatom. A barátnőmmel szeretnék összeházasodni, ha eljön az ideje, mert nekem is fontos, hogy a nő akit szeretek, a feleségem legyen. Ő is tud róla, de nagyon sokat beszél a témáról. Szerinte ha most összeköltözünk, akkor akár jövő nyáron össze is házasodhatunk. Mondtam neki, hogy előbb nézzük meg hogy működik az együttélés, aztán utána bőven lesz még időnk, nem akarom elsietni. Ezen megsértődött, mert szerinte mivel én egyszer már házasodtam, ezért biztos nem akarok még egyszer, különben nem kötném feltételekhez. Nem érti meg, hogy felelőtlenség lenne így. Nagyon szeretem őt és semmi más problémánk nincs, de zavar, hogy erőlteti a házasságot, főleg, hogy nekem is tervben van, de nyilván ehhez kell még legalább egy év. Nem értem neki ez miért olyan sürgős, nem változik semmi, ha mondjuk 2 vagy 3 múlva házasodunk, de kiismerjük egymást.
31f és 22l
Öt nem az érdekli, hogy kihez megy férjhez, csak kell az eljegyzés, a fehér ruhás àlomesküvő, és azt hiszi, hogy a kezdeti rózsaszín köd örökké tartani fog.
Éretlen még.
Az is igaz, hogy biztos van ebben egyfajta verseny is, hogy az exed elvetted, akkor őt is vedd el, de előbb és nagyobb felhajtással.
Sok vita lesz ebből még.
22 évesen ennyire miért sürgős neki??
ez idegesítő lehet, meg zért is, mert láthatóan neki nem fontos megnézni, hogy működtök együtt, tudtok-e együtt élni, felépíteni normálisan a kapcsolatot... ő csak a kapun belülre akar kerülni, é bebizotosítani magát.
te pénzes vagy?
mert ha igen, lehet azért sürgeti, és eltartott feleség akar lenni.
legyél észnél ebben a nagy szerelemben, lehet mégsem passzoltok annyira, mint gondolod.
Szeret téged és a feleséged akar lenni. Viszont teljesen igazad van abban, hogy fékezed. Fél év után, amikor még nem éltetek együtt, hülyeség lenne. Tart a rózsaszín köd, előbb tisztuljanak le egy kicsit az érzések.
Annak pedig nincs értelme, hogy megkéred a kezét és majd évek múlva tartjátok az esküvőt. Próbálj vele beszélni arról, hogy nagyon szereted és teljesen természetes, hogy szeretnéd idővel feleségül venni, de szerinted még szükség van arra, hogy együtt éljetek és tapasztaljatok, mielőtt egy ilyen fontos döntést meghoztok. Lásd... te már egyszer elváltál. Többé nem akarsz.
Mondd meg neki, hogy rohadtul zavar, hogy ennyire erőlteti, és ha neki se te, se a kapcsolat, se az ismeretség, se a mindennapi gondok, bajok kiismerése nem olyan fontos, mint egy átkozott esküvő, akkor nem egymást keresitek.
Amellett meg, már egyszer rosszul választottál, még egyszer nem akarsz, úgyhogy ha a fejére áll is, itt akkor lesz lánykérés, ha te úgy gondolod. Azért azt megmondhatod neki, hogy ha minden jól megy, 2 vagy 3 éven, vagy akárhányon belül gondolod.
Fiatal még és szerintem is a barátnők meg az instagram miatt akarja ennyire, de itt neked kell felnőttnek és határozottnak lenned. Ha ezt nem bírja feldolgozni, tényleg nem elég érett még hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!