Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ezt miért csinálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt miért csinálta? Vagy most ez mi?

Figyelt kérdés

Néhany hete össze voltunk kicsit veszve a párommal igazábol csak én haragudtam meg rá de hogy őszinte legyek nem is emlékszem hogy miért xdd

A lényeg az hogy nagyon ki szeretett volna velem bekulni. Este beszéltünk messengeren és Egyszer csak fel dobta nekem azt a kerdest h leszek és a felesége 😅 én nem is vettem komolyan

Kérdeztem h most mivan vagy mi ez ?

Erre ő meg kérdezte megint h hozzá megyek e stb stb többször is kérdezte

Én pedig mondtam neki h nem nagyon tudom komolyan venni.azt mondta hogy ő jövőre el akar venni . Én csak neztem... És ez talán egy keddi vagy hétfői napon volt és csütörtökön tudtunk találkozni előre megvolt beszelve is és azt mondta h majd csütörtökön megbeszeljuk...találkoztunk is de egy szót nem ejtett róla azóta sem . Pedig nekem ez kicsit rosszul esik hogy ilyeneket ír nekem aztán kb el van felejtve az egész. Tudtommal nem volt be rugva sem meg semmi. Fogalmam sincs hogy mi baja lehetett. Szerintetek miert csinálta?

19L / 19F

Több mint 2 éve vagyunk együtt

2019. júl. 7. 10:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem azért vagyok ezen annyira ki akadva mert én most hozzá akarok menni stb stb mert sztem vannak fontosabb dolgok is ennél 19 évesen. Csak jó lett volna ha beszélünk róla.
2019. júl. 7. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Csak úgy mondta, mert egy gyerek. Meg te is, mert egy pillanatig is komolyan vetted.
2019. júl. 7. 10:45
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
69%

A válások oka 100 százalékban....

....

....

....

....

....

....

....

....

a házasság.

Kamu, nyugi.

A legrosszabb esetben magához akar láncolni, mert látja, hogy valami kezd végleg elromolni köztetek.

Mentő ötlet, de nem old meg semmit.

Beszélgess el vele.

2019. júl. 7. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De ha te ezt meg akartad beszélni,akkor miért nem hoztad fel a témát?
2019. júl. 7. 12:08
 5/8 A kérdező kommentje:

2# Igen amúgy én is gondoltam már erre

3# azért mert úgy voltam vele hogy ha nem csak szórakozik akkor majd ő felhozza

2019. júl. 7. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
A házasság felnőtt dolog ahol nem vesznek össze olyanokon amikre aztán pár nappal később már nem is emlékeznek de nem is jegyződnem el messengeren, hogy kiengeszteljék a másikat mert az besérült valami mondvacsinált hülyeségeb. Gyerekek vagytok még. Eszetekbe se jusson házasodni (egyelőre).
2019. júl. 7. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Uhh :D jó régen, lassan 10 éve, hogy 19 éves voltam, de az akkori eszemmel is körberöhögtem volna az akkori barátomat, ha msn-en (te nyilván már azt sem tudod mi az :D) benyög egy ilyet egy veszekedés után.

Nagyon gyerekes a srác, vagy már nem volt szomjas. Esetleg amit előttem írtak, hogy tényleg komolyan gondolja, és így próbál magához láncolni.

2019. júl. 7. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, kábé ugyanezt akartam írni én is :)

nagyjából 16 évesen voltam ezen a szinten, na most jó volt nosztalgiázni kicsit

2019. júl. 9. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!