Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezt miattam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt miattam csinálta? Mit vár tőlem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel közelebb kerültünk egymáshoz. Soha nem randiztunk a hagyományos értelemben véve, de megvolt a kémia és sokat találkoztunk. Le is feküdtünk, de azóta nem vagyok benne biztos, hogy ez jó döntés volt. Keresett engem és én meg is mondtam neki, hogy furcsán érzem magam, új még a helyzet. Azt mondta, hogy megérti, és keressem ha jónak látom. Lassan egy hét eltelt azóta. Emlékszem, hogy elmondtam neki melyik a kedvenc ételem és akkor büszkén mesélte, hogy ő is tud olyat és csinál majd nekem. Na most pont ma rakott fel pár képet facebookra erről az ételről, hogy ma ezt csinálta. Tudom, hogy kissé gyerekes, de szerintetek ez miattam lehet? Célzás lenne arra, hogy írnom kéne neki? Fogalmam sincs mit is szeretnék tőle, de megbántani se akarom. Ha még pár napig gondolkozom, akkor megsértődhet?

25N és 39F

2019. jún. 26. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
6%
Nem ezen kéne agyalni,hanem hogy oké nem tudod mit akarsz mióta lefeküdtetek,de mégis mi fog döntésre bírni?Mik azok az okok amik elbizonytalanìtottak?Ezt kellene átgondolni,nem a facebookját.Szerintem.
2019. jún. 26. 16:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyik percben akarom őt, de utána mindig elbizonytalanodom. Hiába vagyok felnőtt dolgozó nő, de a korkülönbség akkor se kevés kettőnk között. Ha vele vagyok, akkor ez nem zavar, de magamban sokat gondolkozom rajta. A facebook meg azért fontos most nekem, mert ha ez célzás a részéről, akkor illene minél hamarabb keresnem őt.
2019. jún. 26. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
24%

Akkor kellene keresned őt, ha szeretnél tőle valamit. Magadban kell letisztáznod, hogy kell-e ő vagy nem? Ha nem, akkor hagyd a fenébe, de ha kell, akkor pedig hajts rá.

Mi baj történhet?

Max kiderül, hogy nem működik. Ha nincs házassága, neked pedig párod, akkor simán belefér, hogy megpróbáljátok. Adj neki egy esélyt. Aztán úgyis kiderül, ha nem egyeznek a céljaitok. (családalapítás, házasság, költözés stb)

És igen, lehet, hogy direkt azért csinálta, hogy felkeltse a figyelmedet.

2019. jún. 26. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
Nem. 39 éves embernek több esze van. Dugni jó vagy. Ennyike.
2019. jún. 26. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Nyugodtan gondolkozz csak, addig szexel massal, toled is csak ezt akarja. Ha normalis kapcsolatot akarna, randiznatok, nem csak igy megdugna. Jo, hogy keres, hiszen megadtad magad neki, hulye lenne veszni hagyni. Ha meg errol tett ki kepet, mar celzott ra, hogy kanos. ;)
2019. jún. 26. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
A fbtől függetlenül is illene hamarosan jelentkezned.Bár nem kötelező egyébként.Szerintem ìrd le mi az ami zavar(életkorán kívül),és mi az a mi tetszik benne,olvasd vissza,nézd meg miből van több.Aztán ha visszaolvastad magad akkor talán jobban dűlőre jutsz.De akár jelzés is lehetett amùgy az fb.(1)
2019. jún. 26. 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Korabeli vagyok, de ha egy fb poszt felhívás a dugásra, akkor a hapsi is egy óvodás, ha még meg sem meri írni, hogy ideje az új körnek. Meg is magyarázza, hogy miért kezdett ki ennyivel fiatalabbal. Sorry. A duma is jó ócska. Emlékszik a kajára, amit mondtál? Azta! Egy főzécskétől már eldobni a bugyit. Lepontozhattok a sárga földig, kislánykák, majd felébredtek. :)
2019. jún. 26. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

7# Ki mondta hogy fb poszt dugásra invitálás volt?

Kislány meg vagy Te,a korodból ìtélve mindenképp.

2019. jún. 26. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert, szerinted mire volt? Eddig sem vitte el egy randira sem, csak levarrta.

Jó, akkor 40-es kislány vagyok pöccsel, legyen neked karácsony. :D

2019. jún. 26. 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem hùsvét van,de neked ahogy látom egész évben karácsony.
2019. jún. 26. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!