Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt miattam csinálta? Mit vár tőlem?
Van egy férfi, akivel közelebb kerültünk egymáshoz. Soha nem randiztunk a hagyományos értelemben véve, de megvolt a kémia és sokat találkoztunk. Le is feküdtünk, de azóta nem vagyok benne biztos, hogy ez jó döntés volt. Keresett engem és én meg is mondtam neki, hogy furcsán érzem magam, új még a helyzet. Azt mondta, hogy megérti, és keressem ha jónak látom. Lassan egy hét eltelt azóta. Emlékszem, hogy elmondtam neki melyik a kedvenc ételem és akkor büszkén mesélte, hogy ő is tud olyat és csinál majd nekem. Na most pont ma rakott fel pár képet facebookra erről az ételről, hogy ma ezt csinálta. Tudom, hogy kissé gyerekes, de szerintetek ez miattam lehet? Célzás lenne arra, hogy írnom kéne neki? Fogalmam sincs mit is szeretnék tőle, de megbántani se akarom. Ha még pár napig gondolkozom, akkor megsértődhet?
25N és 39F
Akkor kellene keresned őt, ha szeretnél tőle valamit. Magadban kell letisztáznod, hogy kell-e ő vagy nem? Ha nem, akkor hagyd a fenébe, de ha kell, akkor pedig hajts rá.
Mi baj történhet?
Max kiderül, hogy nem működik. Ha nincs házassága, neked pedig párod, akkor simán belefér, hogy megpróbáljátok. Adj neki egy esélyt. Aztán úgyis kiderül, ha nem egyeznek a céljaitok. (családalapítás, házasság, költözés stb)
És igen, lehet, hogy direkt azért csinálta, hogy felkeltse a figyelmedet.
7# Ki mondta hogy fb poszt dugásra invitálás volt?
Kislány meg vagy Te,a korodból ìtélve mindenképp.
Mert, szerinted mire volt? Eddig sem vitte el egy randira sem, csak levarrta.
Jó, akkor 40-es kislány vagyok pöccsel, legyen neked karácsony. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!