Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon furcsa, ha nem volt lánykérés, de menyasszony vagyok?
A vőlegényemmel mindketten házasságpártiak vagyunk és miután összeköltöztünk és működött minden, akkor megbeszéltük, hogy össze fogunk házasodni jövőre. Azóta ő a menyasszonyaként emleget, én őt pedig a vőlegényemként. Így utólag furcsa belegondolni, hogy nem volt lánykérés, de ez csak azután fogalmazódott meg bennem, hogy mások is kérdezték. Gyűrűm sincs, ami nem zavar, a vőlegényem se spórolni akart ezzel(vett már nekem drágább ékszereket). Nem érzem magam rosszul ettől, ugyanúgy boldog vagyok, mintha meglett volna a körítés is.
26N
Ha titeket nem zavar, akkor ne foglalkozz vele.
Furcsa persze, az emberek kérdezősködnek, kotnyeleskednek, mikor jön a baba, férjhez mikor mész stb, de ha nektek így a tökéletes, akkor nem magyarázkodni.
Annyiban fura, hogy ha gyűrűvel megkéri a kezed, az neked szép, lelkileg felemelő gesztus, jobb érzés.
Tudom, mert volt már gyűrűs eljegyzésem. Hiába hívna a pasim menyasszonyának az eljegyzés előtt, lánykérés nélkül nem ugyanaz az érzés. Pl. mintha esküvő nélkül hívna a feleségének... Maga az úgymond egyesülés, az összekötés nincs meg. Érted nagyjából? Tapasztalatból beszélek.
De ehhez senkinek semmi köze, viszont a te lelkednek tenne jót a gyűrűs lánykérés, mert anélkül azért mégse ugyanaz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!