Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon furcsa, ha nem volt lánykérés, de menyasszony vagyok?
A vőlegényemmel mindketten házasságpártiak vagyunk és miután összeköltöztünk és működött minden, akkor megbeszéltük, hogy össze fogunk házasodni jövőre. Azóta ő a menyasszonyaként emleget, én őt pedig a vőlegényemként. Így utólag furcsa belegondolni, hogy nem volt lánykérés, de ez csak azután fogalmazódott meg bennem, hogy mások is kérdezték. Gyűrűm sincs, ami nem zavar, a vőlegényem se spórolni akart ezzel(vett már nekem drágább ékszereket). Nem érzem magam rosszul ettől, ugyanúgy boldog vagyok, mintha meglett volna a körítés is.
26N
Nálunk is nagyjából így történt. Megbeszéltük, hogy összeházasodunk, kinéztük a helyszínt, lefoglaltuk, már a szolgáltatók nagyrésze is megvolt, amikor ténylegesen megkérte a kezemet. Nem tartottam szükségesnek, de ő szerette volna, így ugyanannyira meglepődtem, mintha még nem lett volna előzménye.
A barátaink persze baromira furán néztek, senki nem értette mi a fenét csinálunk mi, de őszintén? Nem vagyunk rendhagyó páros, az esküvőnk sem lesz az, a lánykérés sem volt az. Kit érdekel? Mi boldogok vagyunk és örülünk, hogy így történt, a többi meg mindegy. Nekem meggyőződésem, hogy nem ezen múlik a boldog házasságunk, pedig a baráti társaságban sokan megrökönyödtek, hogy ez csak olyan "sodródtok az árral" feeling, mintha nem szerelemből történne. Őszintén nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!