Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek jó lesz ez így?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lesz ez így? Elsősorban házas nők véleményére vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

A barátnőmnek jövő szombaton lesz a szülinapja, és ezen a napon meg szeretném kérni a kezét. Egész napos programtervem van, kíváncsi vagyok, hogy szerintetek ez így jó, vagy ha nem, akkor mit csinálnátok másként?

A terv a következő:

Reggel ágyba viszem neki a reggelit, felköszöntöm virággal, majd lelépek. Röviddel ezután kap egy sms-t, melyben megírom, hogy az asztalon talál egy borítékot.

A boríték tartalma röviden: a ház előtt limuzin várja, öltözzön fel és induljon.

A kocsiban megkapja a második levelet, rövid tartalom: az első megálló a masszázsszalon, a szalonban várni fogják, utána menjen vissza a kocsiba.

Lement a program, visszaszáll a kocsiba, megkapja a harmadik levelet, rövid tartalom: a következő állomás az XY étterem, ahol várja a legjobb barátnője, egy könnyű kis ebéd, némi pletykával megfűszerezve. Utána vissza a kocsiba, de már a barátnővel, következő üzenet: irány a szépségszalon, ahol már várják. Haj, smink, miegymás, meg gondolom jót fognak dumálni. Miután végeztek, go haza. Otthon már várni fogja egy csodaszép estélyi a hozzáillő kiegészítőkkel. És persze az elmaradhatatlan levél: legyen kész 8-ra, az előcsarnokban várom. Limuzinnal elmegyünk a kedvenc éttermünkbe, ahol elköltünk egy gyertyafényes vacsorát. A végén szeretném megkérni a kezét.

Várom a véleményeket!

2010. júl. 9. 23:55
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
57%
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy aki azt mondja, h nem ilyen lánykérésre vágyik és nem gazdag, okos, sikeres pasira, az csak magát vigasztalja, h ez sznob meg ilyesmi, mert ő nem ilyet fogott ki...hozzáteszem én sem sajnos :((( de én legalább őszinte vagyok magammal. Ennyi... Az emberek irigyek sajna. Sok sikert Neked, akárhogy is döntesz!! :D
2010. júl. 15. 23:19
 42/50 anonim ***** válasza:
89%

Azért más nevében ne nyilatkozz kedves válaszoló!!!!!

Az én férjem nagyon okos, intelligens (2 diplomás), jó humorú, helyes férfi. Nem milliárdos, de nincs anyagi problémánk.Ellenben van rám ideje, igaz szerelemmel szeret és hála Istennek gyűlöli a külsőségeket, felszínes dolgokat, felhajtást.... Hát nem cserélném le. NEKEM NEM SAVANYÚ A SZŐLŐ!!!!!!!!

2010. júl. 16. 07:43
 43/50 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ezzel a kinyilatkozással bődületes hülyeséget mondtál. Ha arról lett volna szó, hogy egy puccos nyaraláson kérné meg és az nem tetszene senkinek, akkor érteném a véleményedet, hogy irigység, meg maguknak sem vallják be, hogy ez tetszik nekik, de szerintem egy normális önálló nő kiakad attól, hogy Mr. Macsó egész nap ide-oda fuvaroztatja, mint valami szellemi fogyatékost, estére meg ráhúz valami ruhát.

Nekem tejben-vajban fürösztő rám pénztköltős vőlegényem van, de képen röhögtem volna egy ilyen erőltetett lánykérésnél.

Persze, ha 16 éves vagy lehet Te erre vágysz és azt hiszed más is, mert csak azt látod, hogy sok lé, meg fú kinyalják a s3ggét, csak a felnőtt önálló emberek mást is látnak ám.

2010. júl. 16. 07:55
 44/50 anonim ***** válasza:
89%

A reggeli, a masszázs, a vacsora rendben van, de a limuzin nekem is sok kicsit.

Szerintem elvihetnéd olyan helyre is (pl. egy toronyba), ahol még nem jártatok, vagy elmehetnétek egy kis csónakázásra (stb...: határ a csillagos ég) és így kérhetnéd meg a kezét. Az is biztos emlékezetes lenne. Mondjuk szerintem bárhol is kéred meg a kezét, emlékezetes lesz, hisz ez csak rólatok szól.

Az én párom a nyári nyaralásunk alatt, a szülinapomon kérte meg a kezem egy kis hídon és olyan megható volt. Egy örök emlék.

2010. júl. 16. 15:27
 45/50 anonim ***** válasza:
46%
Én szívesen hozzád mennék! :D
2010. júl. 18. 19:51
 46/50 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező biztosan jól ismeri a barátnőjét,azért találta ki ezt a programot.

Nem mindenkit az tesz boldoggá,ha túrázás közben,térdig sárosan,szúnyogoktól összecsipkedve egy hegytetőn teszi fel neki a kérdést a szintén koszos barátja.

A levelek a kocsiban,hogy épp hova megy majd és mi lesz a program szerintem izgalmas.Ráadásul ezek mind kényeztető programok,nem a káposztaföldre küldi kapálni.

A limuzin pedig a luxus része,ami egyedivé és különlegessé teszi a napot.Gondolom nem ezzel furikáznak hétfőtől-péntekig,így valóban meg lesz a hatása.

A nők többsége hercegnőnek szeretné érezni magát,ezért is van az esküvőkön habos-babos menyasszonyi ruha és esetenként hintó.

A napot pedig tényleg csak megkoronázza a leánykérés.Ha ez nem tetszene a nők többségének,akkor a romantikus filmek piaca már bedőlt volna.

Gondolom,hogy a kérdező ismeri a barátnője méretét,stílusát,kedvenc színeit.Ha ezek szerint választja ki a ruhát,akkor nem hinném,hogy a kedvese egy "fúj,estélyi ruha" mondattal kísérve vágná a sarokba.

2010. júl. 18. 20:03
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Részben egyetértek az előzővel. Mint a kérdező is mondta, a barátnője szereti az ilyet.... Tehát ha kedveli a felhajtást, biztosan igent mond! Arról meg mindenkinek meg lehet a saját véleménye, kinek mennyire jön be ez az egész... Nekem pl. nem.

Az számomra sem tiszta, hogy a kérdező ez esetben miért tette fel a kérdést, mert nyilván ismeri a saját társát....neki kell tudnia, minek örülne, nem nekünk. Ami egyik nőnek tetszik, a másiknak nem.

Ami viszont a legviccesebb számomra, hogy van olyan "nő", aki így látatlanban, ismeretlenül (nyilván a sok lóvé hatására...)máris igent mondott a kérdezőnek kérés nélkül is....:) :) :)

2010. júl. 19. 09:11
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, hogy már meg kellett lennie az eljegyzésnek. Mi volt? Orult neki a barátnod?
2010. júl. 22. 11:35
 49/50 anonim ***** válasza:
88%
Húúú, ez nagyon kedves és romantikus gesztus tőled! Aki azt mondja nyálas, meg nagyzolás az csak irigy! Írd már meg légyszi mi lett a lánykérés vége, tuti sírt a kedvesed, és majd elolvadt! Gratulálok nektek!:-))))
2010. szept. 21. 21:04
 50/50 anonim ***** válasza:
Most olvasta, igent mondott? :)
2011. aug. 8. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!