Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lesz ez így? Elsősorban házas nők véleményére vagyok kíváncsi.
A barátnőmnek jövő szombaton lesz a szülinapja, és ezen a napon meg szeretném kérni a kezét. Egész napos programtervem van, kíváncsi vagyok, hogy szerintetek ez így jó, vagy ha nem, akkor mit csinálnátok másként?
A terv a következő:
Reggel ágyba viszem neki a reggelit, felköszöntöm virággal, majd lelépek. Röviddel ezután kap egy sms-t, melyben megírom, hogy az asztalon talál egy borítékot.
A boríték tartalma röviden: a ház előtt limuzin várja, öltözzön fel és induljon.
A kocsiban megkapja a második levelet, rövid tartalom: az első megálló a masszázsszalon, a szalonban várni fogják, utána menjen vissza a kocsiba.
Lement a program, visszaszáll a kocsiba, megkapja a harmadik levelet, rövid tartalom: a következő állomás az XY étterem, ahol várja a legjobb barátnője, egy könnyű kis ebéd, némi pletykával megfűszerezve. Utána vissza a kocsiba, de már a barátnővel, következő üzenet: irány a szépségszalon, ahol már várják. Haj, smink, miegymás, meg gondolom jót fognak dumálni. Miután végeztek, go haza. Otthon már várni fogja egy csodaszép estélyi a hozzáillő kiegészítőkkel. És persze az elmaradhatatlan levél: legyen kész 8-ra, az előcsarnokban várom. Limuzinnal elmegyünk a kedvenc éttermünkbe, ahol elköltünk egy gyertyafényes vacsorát. A végén szeretném megkérni a kezét.
Várom a véleményeket!
te ismered a lányt,
nekem nem tetszene, sok és bonyolult, és olya nagyzolós.
ez olyan személyes , intim dolog, és nem arról akarok majd évek múlva beszélni, meg arra emlékezni, hogy ide -oda cigölve voltam,
nekem jobban bejönne egy kellemes együtt töltött nap, picknik valami elbűvölö helyen, feküdni a kockás pokrócon beszélgetni és pihizni, enni-inni, és ha ott kérné meg a kezem . na mindegy én már túl vagyok ezen :D
sok sikert kívánok
Bocs, hogy őszinte leszek!
Ha tényleg ilyen sokat keresel és a lány (mint írtad),ennyire szereti a felhajtást és a külsőségeket....Te pedig egy olyan napon akarod megkérni a kezét, amikor dolgozol, csak azért mert ez a szülinapja, és ez őt nem bántja, nem érdekli...
Tehát ebben az esetben boldogan, repesve igent fog mondani!!!!!!!!!!!! Abban azonban nem vagyok biztos, hogy szerelemből.........
Én jobban örülnék, ha együtt töltenénk a napot, akár otthon, akár sétával, kirándulással, majd elvinne a kedvenc éttermembe (vagy ahova régen szeretnék menni).
Nekem nagyon sok, amit leírtál, és nagyon mű. K* sokba kerül (pénz nem számít...), de nem vagy vele. Nem lehet mindent megvenni pénzen. A lánykérés a sznob körítés nélkül is emlékezetes.
Az én kezemet a párom a saját szülinapi vagyoráján kérte meg. Nagyon meglepődtem, mert egyáltalán nem számítottam rá, hogy pont ott, pont akkor. És nagyon örültem. Nem volt körülötte giccs meg sallang.
Szerintem egyébként is gáz szülinapon, karácsonykor....az olyan snassz.....számít is rá az ember....
(Kedves Előző! Az viszont cuki, hogy a saját szülinapján.....téged kapott ajándékba egy életre..:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!