Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek jó lesz ez így?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lesz ez így? Elsősorban házas nők véleményére vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

A barátnőmnek jövő szombaton lesz a szülinapja, és ezen a napon meg szeretném kérni a kezét. Egész napos programtervem van, kíváncsi vagyok, hogy szerintetek ez így jó, vagy ha nem, akkor mit csinálnátok másként?

A terv a következő:

Reggel ágyba viszem neki a reggelit, felköszöntöm virággal, majd lelépek. Röviddel ezután kap egy sms-t, melyben megírom, hogy az asztalon talál egy borítékot.

A boríték tartalma röviden: a ház előtt limuzin várja, öltözzön fel és induljon.

A kocsiban megkapja a második levelet, rövid tartalom: az első megálló a masszázsszalon, a szalonban várni fogják, utána menjen vissza a kocsiba.

Lement a program, visszaszáll a kocsiba, megkapja a harmadik levelet, rövid tartalom: a következő állomás az XY étterem, ahol várja a legjobb barátnője, egy könnyű kis ebéd, némi pletykával megfűszerezve. Utána vissza a kocsiba, de már a barátnővel, következő üzenet: irány a szépségszalon, ahol már várják. Haj, smink, miegymás, meg gondolom jót fognak dumálni. Miután végeztek, go haza. Otthon már várni fogja egy csodaszép estélyi a hozzáillő kiegészítőkkel. És persze az elmaradhatatlan levél: legyen kész 8-ra, az előcsarnokban várom. Limuzinnal elmegyünk a kedvenc éttermünkbe, ahol elköltünk egy gyertyafényes vacsorát. A végén szeretném megkérni a kezét.

Várom a véleményeket!

2010. júl. 9. 23:55
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
79%

te ismered a lányt,

nekem nem tetszene, sok és bonyolult, és olya nagyzolós.

ez olyan személyes , intim dolog, és nem arról akarok majd évek múlva beszélni, meg arra emlékezni, hogy ide -oda cigölve voltam,

nekem jobban bejönne egy kellemes együtt töltött nap, picknik valami elbűvölö helyen, feküdni a kockás pokrócon beszélgetni és pihizni, enni-inni, és ha ott kérné meg a kezem . na mindegy én már túl vagyok ezen :D

sok sikert kívánok

2010. júl. 11. 21:35
 32/50 anonim ***** válasza:
56%
hát nekem senki szervezzen progmaot ne ossza be az időmet,olyan aranykalitka gyanús ez nekem,menekülnék előled,bár ha a lánykának van esze jol kihasznál a pénzért,aztán közbe tart magának vkit aki szeret is .:S
2010. júl. 12. 00:21
 33/50 anonim ***** válasza:
89%

Bocs, hogy őszinte leszek!

Ha tényleg ilyen sokat keresel és a lány (mint írtad),ennyire szereti a felhajtást és a külsőségeket....Te pedig egy olyan napon akarod megkérni a kezét, amikor dolgozol, csak azért mert ez a szülinapja, és ez őt nem bántja, nem érdekli...

Tehát ebben az esetben boldogan, repesve igent fog mondani!!!!!!!!!!!! Abban azonban nem vagyok biztos, hogy szerelemből.........

2010. júl. 12. 10:37
 34/50 anonim ***** válasza:
85%
Manpság a házasság két ember anyagi szövetsége,sokaknak fontosabb a szerelemnél ha van pénz luxus,stb,stb.Lehet ezért van ennyi feleségnek szeretője,mert érdekből házasodott ,de közben tart magának vkit aki lehet csóro,de mégse őt hanem a biztos piszkos anyagiakat választja.
2010. júl. 12. 11:54
 35/50 anonim ***** válasza:
85%
Én is ilyet szeretnék!!! (most irigykedem)
2010. júl. 12. 14:19
 36/50 anonim ***** válasza:
86%

Én jobban örülnék, ha együtt töltenénk a napot, akár otthon, akár sétával, kirándulással, majd elvinne a kedvenc éttermembe (vagy ahova régen szeretnék menni).

Nekem nagyon sok, amit leírtál, és nagyon mű. K* sokba kerül (pénz nem számít...), de nem vagy vele. Nem lehet mindent megvenni pénzen. A lánykérés a sznob körítés nélkül is emlékezetes.

Az én kezemet a párom a saját szülinapi vagyoráján kérte meg. Nagyon meglepődtem, mert egyáltalán nem számítottam rá, hogy pont ott, pont akkor. És nagyon örültem. Nem volt körülötte giccs meg sallang.

2010. júl. 13. 14:42
 37/50 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem egyébként is gáz szülinapon, karácsonykor....az olyan snassz.....számít is rá az ember....

(Kedves Előző! Az viszont cuki, hogy a saját szülinapján.....téged kapott ajándékba egy életre..:) )

2010. júl. 13. 21:44
 38/50 anonim ***** válasza:
77%
ne haragudj, de szerintem sznob és giccses is.
2010. júl. 14. 20:10
 39/50 anonim ***** válasza:
69%
Annyira szép, hogy már gyanús, hogy nem is igaz! Minden lánynak ez az álma szerintem... Az egyetlen gyenge pont: Veszel egy ruhát, amit nem ő választott?? Amit azután fel is kell vennie? és ha nem tetszik? akkor el van rontva az este, mert bosszus. A férjem is ismeri az izlésem, de kiborulnék, ha ő választana nekem ki valamit, és nem tetszene, és azt kellene felvennem!
2010. júl. 15. 13:43
 40/50 anonim ***** válasza:
89%
Hát igen ha már a ruhát is kiválasztod számára,mintha a tuladonod lenne mint egy bábu amivel játszol,és ha majd olyan ruhát vesz fel ami neked nem tetszik mi lesz,eltöröd a karját megzsarolod,h megvonod a hitelkártyáját,aranykaliktka ez igy én megfulladnék és menekülnék minél messzebbre, inkább egy csoro pasi akinek valódi érzései vannak és azért szeret mert én én vagyok,nem a pénzén vesz meg önmagam lehetek melette és nem bábú.Pénzen vett szerelmnek ecet az alja.
2010. júl. 15. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!