Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek jó lesz ez így?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lesz ez így? Elsősorban házas nők véleményére vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

A barátnőmnek jövő szombaton lesz a szülinapja, és ezen a napon meg szeretném kérni a kezét. Egész napos programtervem van, kíváncsi vagyok, hogy szerintetek ez így jó, vagy ha nem, akkor mit csinálnátok másként?

A terv a következő:

Reggel ágyba viszem neki a reggelit, felköszöntöm virággal, majd lelépek. Röviddel ezután kap egy sms-t, melyben megírom, hogy az asztalon talál egy borítékot.

A boríték tartalma röviden: a ház előtt limuzin várja, öltözzön fel és induljon.

A kocsiban megkapja a második levelet, rövid tartalom: az első megálló a masszázsszalon, a szalonban várni fogják, utána menjen vissza a kocsiba.

Lement a program, visszaszáll a kocsiba, megkapja a harmadik levelet, rövid tartalom: a következő állomás az XY étterem, ahol várja a legjobb barátnője, egy könnyű kis ebéd, némi pletykával megfűszerezve. Utána vissza a kocsiba, de már a barátnővel, következő üzenet: irány a szépségszalon, ahol már várják. Haj, smink, miegymás, meg gondolom jót fognak dumálni. Miután végeztek, go haza. Otthon már várni fogja egy csodaszép estélyi a hozzáillő kiegészítőkkel. És persze az elmaradhatatlan levél: legyen kész 8-ra, az előcsarnokban várom. Limuzinnal elmegyünk a kedvenc éttermünkbe, ahol elköltünk egy gyertyafényes vacsorát. A végén szeretném megkérni a kezét.

Várom a véleményeket!

2010. júl. 9. 23:55
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
93%

Mióta vagytok együtt? :)

Miért ne mondana igent? :)

2010. júl. 10. 00:15
 12/50 anonim ***** válasza:
77%
Oh ez nagyon szép... :) De szeretném, ha én is találnék ilyen férfit! :) :)
2010. júl. 10. 00:30
 13/50 anonim ***** válasza:
63%

A ruhával vigyázz, nagyon melléfoghatsz, ha ne, jó a méret, vagy nem tetszik neki, és kiegészítők is kellenek hozzá. No meg a frizurát mindig a ruha határozza meg. Alaposan beszélj össze a barátnőjével előtte.

Nekem nem tetszik, túl színpadiaskodó, de nem az én kezem kell megkérned. Az enyémet egy tó partján kérték meg, 2000 m magasan, a Magas-Tátrában. Bakancsban. :-)

2010. júl. 10. 00:31
 14/50 A kérdező kommentje:
4,5 éve vagyunk együtt. Ő 26/L, én 21/F.
2010. júl. 10. 00:34
 15/50 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nagyon jó ötlet,én repesnék a boldogásgtól!

Sok szerencsét!!!

2010. júl. 10. 00:52
 16/50 anonim ***** válasza:
60%
Attól függ milyen a lány. Engem irtóra felidegesítenél, hogy ide menjek meg odamenjek, meg beosztod a napomat. Nem tudom elképzelni, hogy bárki küldözgessen, ráadásul levélben. Mint valami hülye filmben. Biztos az lenne az első, hogy telefonálnék, figyelj szivi, marhára nincs kedvem kimozdulni, plusz ezt vagy ezt elterveztem, hogy csinálok ma, kösz már, hogy tekintettel vagy rá. Hogy ez egész nap eltart? Hülye vagy? Sajnálom, én ilyen vagyok.
2010. júl. 10. 01:42
 17/50 anonim ***** válasza:
60%
szerintem szuper... nekem nagyon bejönne... =))
2010. júl. 10. 07:44
 18/50 anonim ***** válasza:
44%

01:42-vel egyetértek,szo szerint is irhattam volna én is...

tul szinpadiaas,tul parancsolgatoi,sehol a spontaneitás,ráadásul te reggel lelépsz,és este 8ig közelébe sem vagy,hanem lepasszolod a barátnőnek?

én nem venném jo néven...(párom ennél szerencsére spontánabb)

2010. júl. 10. 08:12
 19/50 anonim ***** válasza:
66%
Ez olyan mint egy forgatokönyv előre eltervezett,semmi spontán semmi életszerű ,lehet ezért nem fog igent mondani,mert nem szeretné ha a hátralévő életét a te forgatókönyvedhez kéne igaztania,amúgy nekem az ilyen limós dolgoktól kifordul a gyomrom,nálam ez egyenlő a sznob ugyis az enyém lesz mert van limo típússal.:S
2010. júl. 10. 09:55
 20/50 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon nem jó.

Nekem ebből az jönne le,hogy meneküljek,mert mi az,hogy ruhát is úgy adnak rám...

A reggeli oké,de az,hogy utánna otthagynak!!!Na ezt nem venné be a gyomrom.

Amit szerintem változtass:Reggeli után (meg miegymás ugye,ha ágyba kapom a reggelit khm...)együtt üljetek a limóba,vannak klassz wellnes-szállodák,ha mindenáron kozmetikussal meg fodrásszal akarod kínozni a barátnődet,akkor egy ilyen helyen,mert legalább masszás is van.(bár ez a része tök felesleges,egy reggelizést el lehet húzni otthon estig,ha kényeztetni akarod)

A leánykérés oké mehet a puccos hely,de barinő helyett hatásosabb,ha az apját(és anyját) hívod oda és tőle (is) megkéred a kezét.

2010. júl. 10. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!