Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok elhagynátok a párotokat, hogyha 10 év kapcsolat után nem kérné meg a kezeteket?
1 év után elhagynám, vagy ha ezzel indít, hogy mert a házasság hülyeség, akkor abban a pillanatban.
Én az exemet 10 hónap után elhagytam...de ott más problémák is voltak. Az csak egy része volt, hogy egy idő után már kibújt a szög a zsákból, és már nem volt fontos a házasság, és ráér 10 év múlva meg hogy előbb legyen gyerek. Hát a nagy szart...Van akit lehet hülyíteni, hogy majd elveszlek 10 év múlva de azért előbb szüljél, de, engem nem. Eleve gyereket se akartam soha.
Minek várjak ezzel 10 évet? Nem őrültem meg, hogy a saját időmet pocsékoljam, egy számomra jövőtlen kapcsolatra.
Igen, vannak akik nem akarnak házasodni, és ezzel nincs is semmi probléma, nem mindenki alkalmas rá, és nem mindenki vágyik rá, de akkor ez legyen letisztázva egyenesen, és a pali ne sunnyogjon és ne csapja be a nőt.
Nekem személy szerint egy pasim-csajom kapcsolat egyszerűen kevés, házasságban akartam élni, ha megtalálom életem szerelmét. Hogy egymás törvényes-hivatalos hozzátartozói legyünk. Az nekem nem a társam, aki nem ugyanígy gondolja, nem egymást keressük, nem illünk össze. Ennyi.
Egyébként a férjemmel nem volt ilyen problémánk, ő is ugyanúgy házasságban szeretett volna élni velem.
"Mert nokent arra vagyunk, hogy minket kerjenek meg, legalabbis a nagy tobbseg."
Ez egy idejétmúlt, szexista megközelítés, amit a nők nevelnek bele a lányaikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!