Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok elhagynátok a párotokat, hogyha 10 év kapcsolat után nem kérné meg a kezeteket?
Ha én vágynék az eljegyzésre, és frusztrálna, hogy nem történik meg, akkor még 10 évet sem várnék.
Oké, hogy enélkül is lehet boldog egy kapcsolat, de az is ki tudja csinálni, ha igazán semmiféle előrehaladás, fejlődés nem történik benne.
Nem konkrétan emiatt hagytam el, de azért mondjuk szarul esett, hogy 10 év alatt nem... A lényeg, hogy állítólag pont akkoriban akarta volna, miután közöltem, hogy részemről ennyi, vége. (Hozzáteszem, már volt egy közös gyerek, aki akkor 3,5 éves volt.)
2 és fél évvel a szakítás után jött össze a mostani nőjével, 2 évre rá elvette. Gondolom, rájött, hogy elszállt felette is az idő, és kellett a biztosíték a kapcsolatra.
"de az is ki tudja csinálni, ha igazán semmiféle előrehaladás, fejlődés nem történik benne"
mint házasság => gyerek => válás?
#4. Persze, csak ezenfelül tudod az embernek vannak más igényei is. Például az első pár hónapban, akár évben is izgalmasak a figyelmességgel, kedvességgel átitatott késő délutáni randik a gyertyafényben, de egy idő után már nem elég, és akkor szeretnek az emberek összeköltözni.
Oké, ez teljesen emberfüggő dolog, de valaki például gyerekeket is szeretne. Ha pedig ilyen vágyai vannak, akkor bármennyire is nehéz kimondani, de nem lesz elég már neki, hogy a párja amúgy érdeklődő és kedves.
#7 Tudod mit, én ezt elfogadom. De akkor ti is lesztek elfogadni, hogy valaki igen is vágyik eljegyzésre, esküvőre attól függetlenül, hogy hagyomány-e vagy sem. Ha már a hagyományoknál tartunk, én például az ünnepi eljegyzéseket (pl. karácsonyi) egyáltalán nem is támogatom, szerintem pofátlanság a többi családtaggal szemben. Ettől függetlenül magát az eljegyzést szép dolognak tartom.
Másrészt nagyon sok párt látok a környezetemben, akik 5-6 évig látszólag boldogok, de valamiért szétmennek. Olyankor nem is értem, hogy mégis mi lehetett a szakító ok, amikor olyannyira szép párnak tűntek. Aztán miután szétmentek, 1-2 éven belül már meg is van az eljegyzés - természetesen valaki mással. Sokszor látom, hogy az ilyen emberek szinte szárnyalnak az új kapcsolatban, és bele sem merek gondolni, hogyan eshet ez az előző partnernek, aki 5-6 évet adott nekik az életükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!