Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynátok a párotokat, ha egyre kevesebb lenne a szex?
2 éve vagyunk együtt, alig szexelünk, havonta mondjuk 1x. Sokszor felhoztam neki ezt a témát s próbáltam megbeszélni vele, de mind mondja h semmi baj, csak fáradt stb stb. Kérdeztem megcsalásról is, azt mondta szó sincs ilyesmiről.
Nekem nem elég az a havi egy alkalom. Szeretem, de ezzel csak eltávolodunk, ha alig van fizikai kapcsolatunk. Szerintetek?
Én 22, ő 29.
Hasonló ok miatt el is hagytam bizony...
Nem vagyok nyúl, de azért heti 5-6 az jó, ha van.
:)
Próbáld meg nem csak szavakkal megbeszélni.
Teremtsd meg az alkalmat, öltözz fel szexin, vagy bármi. 2 év után csak tudod, hogy mi indítja be. Nekem is volt ilyen időszakom, mikor a lábamon alig álltam, mégis az akkori párom azért tudta, hogy mit kell a fülembe súgnia, és hogyan ahhoz, hogy beinduljak teljesen
Köszönöm a válaszokat! Átgondolok minden lehetőséget, viszont megcsalni nem fogom, ha mással akarok lenni, akkor előbb befejezem vele.
A rossz oldala ennek a dolognak az, hogy ma pl. most szakítanék, ő nem értené miért teszem, akkor se ha elmondanám. Mintha egy burokban él.
Gőzöm sincs mi van vele néha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!