Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyat hallottam, hogy a harmadik májuskosár után el "kell" venni a lányt? Ti ilyenről tudtok? Szülőktől, nagyszülők től vagy esetleg olyan cikk, amit én találtam neten?
Tudom, hogy mit jelentenek a színek, meg a szokások stb
Csak ezt az újat még nem hallottam és érdekelne
Köszönöm szépen
#1 Hülye vagy. Ne legyél büszke rá.
#2 Ez gáz, de hogy jön ez ide? Nagyon sokan tudják.
#3 Hogy jön ez ide?
#4 Szeretnélek megdicsérni, hogy te vagy a
leg-majdnem-értelmesebb hozzászóló. Gratulálok!
#5 Hülye vagy
#7 Ha hülye vagy, nem muszáj bunkónak is lenni. Elég egy rossz tulajdonság egy embernek.
#9 Nem ez érdekelt, de leírtam.
#10 Senki nem pánikol, nyugi.
Végezetül, sokan nem jutottatok el odáig, hogy felfogjátok a kérdést. Ez igen szomorú. Inkább nyögtök egy hülye választ. Akik felfogták, nem tudtak értelmesen válaszolni.
Kérdezem, ha nem tudsz segíteni, minek szólsz hozzá?
Nincs sehanyadik, színek szerint van:
Semmit sem kell.
Ha komoly, hosszan tartó kapcsolatban éltek, akkor adj lila kosarat.
Ha tervezed eljegyezni a közeljövőben, akkor rózsaszínt vigyél neki, de jól gondold meg. Ha ő is nézi a színek jelentését, akkor várni fogja, hogy megkérd.
Eljegyzés után pedig fehéret kell vinni.
#16 Köszönöm, hogy megértesz, okos ember vagy!
Én sem szólok hozzá olyan témához, amiről nem tudok semmit...
Úgy hívják inteligencia
Aki visszakérdezett hogy mi az, az is arra próbált utalni, hogy ez egy nagyrészt kikopott hagyomány, a modern kapcsolatok túlnyomó többségében semmiféle szerepe nincs, így butaság erre házassági terveket alapozni.
Ha a hagyományra vagy kíváncsi, ott a hagyományok kategória, itt párkapcsolati tanácsokat adnak az emberek,. Párkapcsolati szempontból pedig erre a kérdésre az a helyes válasz hogy nem, nem kell elvenni a harmadik májuskosár után a lányt, mert ez egy elavult hagyomány amit a többség nem tart.
Amúgy biztos hogy mindenki más a hülye és csak te vagy helikopter, és biztos hogy ezt ilyen alpári stílusban kell előadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!