Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek?
8 hónapja vagyok együtt a jelenlegi barátnőmmel,de ez idő alatt lett egy harmadik személy aki miatt bizonytalanná vált a jelenlegi kapcsolatom... Szerelmes lettem ebbe a harmadik személybe és nagyon úgy néz ki,hogy kialakulóban van valami köztünk.
Hogy mondjam el a barátnőmnek,hogy szakítani akarok vele? :/
Anyámnak elmeséltem,hogy mi van,és eléggé kibukott ezen,hogy miért nem bírok a f****szomon megülni,minek kell nekem mindig más... De ha szerelmes lettem másba most mit tehetnék?
Először is, házas nőként becsületre méltónak tartom hogy nem csaltad meg a barátnőd, hanem szakítasz majd vele előbb, aztán lépsz a másik lánnyal! Ez korrekt.
Mondd el neki őszintén hogy változtak az érzéseid, a harmadik személyt nem biztos hogy említeném. (egyrészt ahhoz már nem kesz köze, másrészt felesleges plusz fájdalom lenne neki szerintem, hisz változtatni úgysem tud már a dolgokon).
Kíméletesen, de határozottan szakíts. Ne rázd le egy perc alatt, de ne is odázd órákig. Hazudni ne hazudj, de ha olyasmire kíváncsi amit nem osztanál meg vele (van-e valaki más stb.), akkor nem kell megosztanod vele.
Nagy levegőt és sok sikert!
Mérlegelj.
Gondolkozz el azon, hogy hogyan működik a kapcsolatod a jelenlegi pároddal, de úgy hogy zárd ki a harmadik személyt.
Ha szereted a jelenlegit, és elégedett vagy vele, akkor vedd figyelembe hogy a szerelem múlandó, de a szeretet döntés.
Ha szereted a mostani párod (úgy hogy nem gondolsz a harmadik félre) akkor ne hagyd el!
Ha a harmadik fél tudja, hogy van párod és úgy akar elszeretni, akkor ne engedj neki, mert ez elég gerinctelen dolog.
Ha nem tud a harmadik személy a barátnődről, akkor egyiket se érdemled meg.
Ne csinálj hülyeséget, mert a szerelem nagy hülyeségekre képes rávenni.
Miért lett a #1 leszavazva, amikor a legjobb az eddigi válaszok közül és a #2 felszavazva, amikor csak süketelés??
Őszintén és korrekten. Kíméletesen, de határozottan elmondod neki. Nem lesz könnyű, de ez a módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!