Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogyha iszik, akkor átmegy ri. Bancba?

Figyelt kérdés

26 éves. Kicsit éretlen, kislányos alapjáraton - azért nem akartam semmit tőle 2 évvel ezelőtt, de érett egy kicsit azóta.

És a pasik idáig ennek megfelelően is kezelték, megdugták, dobták. Igy alapból már normális, van értékrendje - de ha kicsit iszik, átmegy ku.rvána. Túl közvetlen mindenkivel, flörtől. Tudtam, hogy nehéz dolgom lesz, persze látszik rajta hogy szeret, de akkoris, erről valahogy le kellene állitani :S

2015. szept. 22. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Hát semmiképpen se így, inkább próbáld lebeszélni az ivásról, kerüljétek az ilyen programokat, ha pedig szó kerül rá, hogy miért, akkor mond meg neki, hogy úgy láttad, hogy akkor flörtölget, te meg féltékeny részeg típus vagy, és ez nem a legjobb párosítás, így kerülöd a felesleges konfliktusokat.
2015. szept. 22. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem konkrétan meg is mondhatnád neki, hogy részegen olyan vagy mint egy k'rva. Ezzel a problémával foglalkozni kell, még akkor is ha megsértődik.

De mellékesen megsúgom, hogy szerintem ezt nem fogod sokáig bírni.

2015. szept. 22. 23:55
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Egy koktél mellett vállalom a hírvivő szerepét.
2015. szept. 22. 23:56
 4/7 A kérdező kommentje:
mondjuk sosem lenne ennél több, tehát nem csalna meg. Persze leszögezte, hogy a féltékenységnek nincs helye egy kapcsolatban...
2015. szept. 23. 00:05
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
Te bajod ha hülye csajjal kezdesz!
2015. szept. 23. 07:22
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy tudtam a k**va az, aki pénzért dug... De úgy látszik már a közvetlen, flörtölő személyiség is annak számít. Egyébként megsúgok valamit, az alkohol oldja a gátlásokat, tehát ő csak azért kislányos, mert gátlásos és nem mer kibontakozni józanul. Plusz nem értem miért borulsz ki ha amúgy nem csal meg, nem tesz semmi félreérthetőt a flörtön kívül?
2015. szept. 23. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

Hát persze,biztos nem lesz!! -.-

Flörttel kezdődik minden! :\

2015. szept. 23. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!