Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Asszonyok szerintetek ez jó meglepetés a barátnőmnek születésnapjára (kreatívra gondoltam)?
szóval valami kreatívra gondoltam (is) gondoltam amibe beleadom magam a barátnőm nagyon szereti Japánt (sajnos oda nem tudom még elvinni úgy ahogy én szeretném utazás meg ilyen alap dolgok most is meglenne de azt akarom hogy királylányként érezze magát de ez most nem fér bele)
A lényeg terveztem hogy főzök neki egy Miso-miso levest (mióta ismer nem csinálok semmit a konyhában tini koromban szerettem főzőcskézni alkotni stb gyerekkoromban 6 évesen amikor anya nem figyelt még az aprópénzem is bepaníroztam hogy na "mi sül ki belőle" :D ) szóval a konyha annyira nem idegen tőlem
néztem az interneten recepteket anyum véleményét is kikértem szóval az alapanyagokat megrendeltem az internetről hozzá ezt akarom neki megfőzni aztán egy egészben sült narancsos csirkét saját készítésű burgonya krokettel (ez is kivetelezhőten tűnik, az én tudásom alapján, régen csináltam már krokettet is akkor épp anyumat leptem meg vele amikor 15 voltam) majd a végén egy egyszerű gesztenyepürű tejszínhabbal és ebbe rejtenék egy gyémántgyűrűt (10 max 15 karátos között) és egy ilyen nem hivatalos leánykérést szeretnék ezzel (nem túl csicsás gyűrűre gondoltam olyan egyszerű de szépre mint ő)
szóval lényegében egy ilyen szülinap plussz nem hivatalos lánykérés is lenne (ha összejön a sütés és nem pizzát rendelek :D )
meg plusszba amikor jön haza este teleszórnám a lakást rózsákkal meg kis mécseseket raknék (nővér úgyhogy este szokott általában hazajönni, azzal nem lesz gond)
szerintetek ez mennyire kreatív vagy egyedi esetleg elcsépelt? BÁRMILYEN ötletet szívesen várok és nagyon köszönöm!
Én 24 F a barátnőm 23 N (2 éve vagyunk együtt)
Ez az egesz nagyon aranyos, es nyugi, ha mar ekkora brillt akarsz neki venni, be sem fer a szajaba :) hosszu, boldog parkapcsolatot kivanok nektek!
nézd, 15 karat:
Ha nem kajába rejted a gyűrűt, akkor úgy is csinálhatnád romantikusan, hogy a rózsaszirmokat nemcsak úgy elszórod meg a mécseseket csak úgy lerakod, hanem:
- Valahova külön szépen elhelyezed a mécseseket (meg esetleg néhány rózsát/rózsaszirmot), és hozzá odarakod a gyűrűt is a nyitott kis dobozkában.
- Ez a kis helyecske ne olyan hely legyen, amit rögtön láthat, amikor bemegy a házba, hanem picit "eldugottabb", és a rózsaszirmokkal tedd ki az utat odáig. Szóval követnie kelljen a rózsaszirmokat ahhoz, hogy eljusson a kis helyecskéig, ahol megpillantja a mécseseket és a gyűrűt.
Nekem ez a fenti megoldás is tetszene - lány vagyok - , de ha a kajábatevős megoldásnál maradsz (és biztos vagy benne, hogy nem lehetne belőle "baleset"), akkor az is nagyon jó ötlet, az is bejönne természetesen.:) És a kajacsinálás szintén nagyon aranyos gesztus, az is tetszene. Biztos a párodnak is be fog jönni! :)
És a szöveg is nagyon szép, amit mondani akarsz neki, én speciel elolvadnék tőle, biztos sikered lesz vele!
És sok boldogságot kívánok Nektek!!!
#9 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!