Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/Asszonyok szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Asszonyok szerintetek ez jó meglepetés a barátnőmnek születésnapjára (kreatívra gondoltam)?

Figyelt kérdés

szóval valami kreatívra gondoltam (is) gondoltam amibe beleadom magam a barátnőm nagyon szereti Japánt (sajnos oda nem tudom még elvinni úgy ahogy én szeretném utazás meg ilyen alap dolgok most is meglenne de azt akarom hogy királylányként érezze magát de ez most nem fér bele)

A lényeg terveztem hogy főzök neki egy Miso-miso levest (mióta ismer nem csinálok semmit a konyhában tini koromban szerettem főzőcskézni alkotni stb gyerekkoromban 6 évesen amikor anya nem figyelt még az aprópénzem is bepaníroztam hogy na "mi sül ki belőle" :D ) szóval a konyha annyira nem idegen tőlem

néztem az interneten recepteket anyum véleményét is kikértem szóval az alapanyagokat megrendeltem az internetről hozzá ezt akarom neki megfőzni aztán egy egészben sült narancsos csirkét saját készítésű burgonya krokettel (ez is kivetelezhőten tűnik, az én tudásom alapján, régen csináltam már krokettet is akkor épp anyumat leptem meg vele amikor 15 voltam) majd a végén egy egyszerű gesztenyepürű tejszínhabbal és ebbe rejtenék egy gyémántgyűrűt (10 max 15 karátos között) és egy ilyen nem hivatalos leánykérést szeretnék ezzel (nem túl csicsás gyűrűre gondoltam olyan egyszerű de szépre mint ő)

szóval lényegében egy ilyen szülinap plussz nem hivatalos lánykérés is lenne (ha összejön a sütés és nem pizzát rendelek :D )

meg plusszba amikor jön haza este teleszórnám a lakást rózsákkal meg kis mécseseket raknék (nővér úgyhogy este szokott általában hazajönni, azzal nem lesz gond)

szerintetek ez mennyire kreatív vagy egyedi esetleg elcsépelt? BÁRMILYEN ötletet szívesen várok és nagyon köszönöm!

Én 24 F a barátnőm 23 N (2 éve vagyunk együtt)

2015. júl. 20. 00:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Aranyos,nekem tetszene :) Majd ha lezajlott a dolog,jöhetsz hozzám is,mert nekem is most lesz a szülinapom :)
2015. júl. 20. 03:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Huuu de kreativ: viragszirom, teamecses, gyuru a kajaban! Ez szerintem tok sablonos.
2015. júl. 20. 09:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Kreatívnak egyáltalán nem kreatív, inkább kicsit sablonos, de, szerintem annyira nem ez a lényeg aranyos, romantikus gesztus, úgyhogy én értékelném.

Kivéve a kajába rejtett gyűrűt, mert mi van, ha most mégsem olyan óvatosan eszi és lenyeli? Benne van a pakliban.

2015. júl. 20. 10:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Kajába nem jó ötlet. Ha nem is nyeli le, akkor is azzal tölti első, menyasszonyként töltött perceit, hogy kimegy lemosni, az meg megtöri a hangulatot. Esetleg ha úgy meg tudod csinálni, hogy kis dobozkába a gyűrűt, és arra halmozod a gesztenyét meg a tejszínhabot, akkor lenyelni se fogja meg körbenyalogatnia sem kell.
2015. júl. 20. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!