Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Felszedett egy keveset bnőm és nem zavarna de már 6 kilónál jár és még mindig eszik. Értelemszerűen nem a táplálkozásra, hanem a mértéktelen, esti csokika-gumicukorzabálásra értem. A segítségetek kérném, mert ha csak finom célzásokat teszek, hogy nagyon egészségtelen vagy valami hasonló, akkor rávágja, hogy az őt nem érdekli. Szóval lassan 1 hónapja ebben a dilemmában vagyok. Kérek minden megmondóembert,meg lazagyereket és azokat akik nem ismeruk a női lélek érzékenységét, hogy véleményük fontos de tartsák meg magunkan, köszi

2017. jún. 25. 00:09
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

"Kérek minden megmondóembert,meg lazagyereket és azokat akik nem ismeruk a női lélek érzékenységét, hogy véleményük fontos de tartsák meg magunkan, köszi"

No problem, akkor megtartom magamnak. Te pedig folytad csak a női lélek határtalan érzékenységének tanulmányozását.

2017. jún. 25. 00:19
 2/10 Krukutyán Levente ***** válasza:
43%

Az se rossz, hogy ennyire le$zarja az egészségét. Cukormázazd neki a mondani valót :D

"Édesem, ha így folytatod tönkre megy a bomba tested"

"Ühmm...kit érdekel *csámcsogás hangok*"

"De-"

"Figyelj zabálni akarok!! Meg akarsz változtatni !! Takarodj az életemből !!"

2017. jún. 25. 00:48
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Mondd meg neki, hogy kigurítod az ajtón.
2017. jún. 25. 00:58
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Mondd neki, hogy egészséges nasikat egyen, esetleg készíts neki.

Tudom, hogy a gyümölcsnek is van cukortartalma, de a csokinál meg a gumicukornál 1000x jobb lenne. Esetleg grill répa, édesburgonya falatkák vmilyen mártással.

Egyik napról a másikra nem fog leszokni a nasiról, de a nasit azonnal egészségesebbé lehet tenni.

21/L

2017. jún. 25. 00:59
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Nem olvastam el az előző válaszokat, de ha a normális kommunikációra egyikőtök sem vevő, vagy csak hiszti lenne a vége, akkor sehogy.

Viszont az a szitu működhet esetleg, hogy este nem gumicukrot meg csokit viszel a kanapéra a filmezéshez, hanem zöldséget például. Nem is kell tudatosan elé nyomni, elég, ha eleinte te mondjuk répát rágcsálsz, aztán fokozatosan ő is átszokik arra. Mozogjatok együtt többet, sokat. Ennek sem kell kimondottan tudatosnak lennie. Ha olyan típus vagytok, hogy szerettek kirándulni, akkor menjetek sokat.

Vagy a répára visszatérve... essetek egymásnak, üsd ki a csokit a kezéből és teperd le, olyan dumával, hogy te a csokinál is jobban kívánod, vagy ilyesmi. Semmi direkt kommunikációval, ha az nem megy. Akkor elérted a sikeredet, amikor már ő jön a "csoki helyett inkább te" szöveggel.

21l

2017. jún. 25. 01:26
 6/10 anonim ***** válasza:
43%

Agyam eldobom, már megint a dagadt nők hiperérzékenysége... x'D Nem igaz, h egy kapcsolatban nem szabad normálisan megmondani, h vmi nem tetszik, mer' a pasi lesz a szemét. Am nincs otthon tükör, vagy vmi?

Na lehet lepontozni, a válaszom nem hasznos (de ha az lenne, akkor is nyomná a pirosat a sok zsírdisznó, mert azt írnám, h hogyan mondd meg neki finoman, hogy dagadt, olyat meg ugye nem szabad), szal tökmindegy. xD

2017. jún. 25. 06:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Azt a mondást ismered, h ha a férj nem, akkor az asszony maga tömi magát?

Minek az okozata lehet a nassolás? (Lehet, h csak folyamatosan nőnek a fogai és koptatnia kell vmivel. :) )Mi változott az életetekben abban az időben, amikor előjött az a probléma?

Esetleg terhes?

2017. jún. 25. 09:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem értem az ilyen kapcsolatokat komolyan. Minek vagy vele ha 6 kilo plussz zavar?? Nekem párom simán megmondja hogy "híztál életem" vagy " kivagy kerekedve" vagy "ne zabálj annyi jégkrémet". Igaz alapból van rajtam egy 8 kiló felesleg meg ő szereti ha husi vagyok nem szereti a gebéket,lehet ezért sem sértődöm meg mert tudom hogy szereti ha rám markolhat. Ha tudnám hogy a gebe nőket szereti vagy én is az voltam valaha lehet megsértődnék meg elküldeném annyába. Ebből sehogy sem jössz ki jól mindenhogy sértődés lesz a vége ha már ilyen finomkodva kell neki mondani. Be baszna ha azon kéne paráznom hogy hogy mondjak meg valamit a páromnak. Simán oda mondom neki hogy " menj már innen te dagadék " pedig ő gyúr is szóval tesz azért hogy jó teste legyen joggal megsértődhetne de hálistennek alapból nagy darab volt mindig is ezért ő sem sértődik meg soha.
2017. jún. 25. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Főzzél kicsit diétásabban, vigyél haza több gyümölcsöt, és semmi csokit.

Az én kedvesem meg 9-et hízott, bár én észre se vettem, most ilyen megoldásokkal megy szépen visszafelé, mert ő sokallotta.

2017. jún. 25. 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Sehogy, mégis hogy jut eszedbe ilyesmi?! Ha egy nő hízik, azt nem szabad kimondani, sőt, észrevenned sem szabad, hát milyen felszínes dolog már ez, nem a belsejébe szerettél bele? Tessék szépen csendben maradni, és végignézni, ahogy pár év alatt ámbráscet méretűre csokikázza magát, hiszen úgy kell szeretned ahogy van! xD

Na de a "viccet" félretéve egy normális kapcsolatban, ahol működik a kommunikáció, szerintem nyugodtan megmondhatod, hogy mi a helyzet. Nekem pl. anno simán megmondta a feleségem, hogy szeretné, ha alkalmanként eljárnék vele futni, és nem a társaság miatt. :D No problem. Azelőtt meg markolászta a kis babaháját a hasán, és mutogatta, h szte még belefér, de már nem 20 éves, szóval elkezd odafigyelni... így jött a futás is.

A lényeg, hogy a jó kapcsolatban nem szabad attól fsni, hogy megemlítsük bármilyen problémánkat, pláne akkor nem, ha ez a másikkal kapcsolatos.

2017. jún. 25. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!