Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Műsorokban egyenes közvetítése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Műsorokban egyenes közvetítésen történő lánykérés álromantikus ripacskodás? Privát belső ügyet idegenek előtt intézni pl Kasza T vagy napokban egyik foci meccs közvetítésekor amit az ismerősöm csinált . Inkább vakmerő műbalhé mint romantika .

Figyelt kérdés
2019. ápr. 12. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
?
2019. ápr. 12. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:

és mi a kérdés?

celebeknek kell a hírverés, ebben nincs semmi meglepő, kisebb dolgokból is születnek a cikkek

szerintem se romantikus, de hát ez van, az ő dolguk hogy csinálják

(hozzáteszem, hogy természetesen van kivétel, sok híresség igyekszik a magnéletét megtartani és így ezeket se a sajtó előtt intézi)

2019. ápr. 12. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy teljesen egyetértek a kérdezővel.

2019. ápr. 12. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Kinek mi. Szerintem is privát dolog, az én "álom-lánykérésem" mindenképpen úgy történik, hogy kettesben vagyunk.

De ha másnak a feltűnőbb jön be, attól nekem nem lesz rosszabb.

2019. ápr. 12. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen igazad van egyébként. Általában azok vetemednek erre, akiknél valami nem stimmel a kapcsolatban. Persze lehet vele dicsekedni barátoknak, ismerősöknek, de maga a lánykérés szerintem úgy a normális, ha négyszemközt történik, mindenféle giccstől mentesen.
2019. ápr. 12. 17:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs sok közöm más kapcsolatához, de az ilyen lánykérésektől a falra mászom. Semmi romantikus nincs benne, annyira kifelé szól, egy show-elem. Én sem szeretném, hogy így kérjenek meg, mert senkinek semmi köze hozzá, ahogy nekem sem másokéhoz.

Ennél már csak az rosszabb, mikor diplomaosztón csinálnak ilyet. Mert hogy Kasza T mit csinál a műsorában az az ő dolga. A meccs is másról szól, de az még mindig egy lazább valami. De egy diplomaosztón, mikor ott a frissdiplomások a családjainak végig kell nézniük egy ilyet (mert a hősszerelmes azt hiszi, hogy ettől ők különlegesek) és tapsolni is hozzá, kifejezetten bunkóság.

2019. ápr. 15. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is gáz, de a 2016-os olimpiát senki nem tudja ebben überelni, amikor az egyik verseny után a 2. helyezett kezét kérte meg a csávója. Végig az járt az eszemben, de szar lehetett az első helyezettnek...
2019. ápr. 16. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!