Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megcsalta a menyasszonyat, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalta a menyasszonyat, de szereti?

Figyelt kérdés
Egy jo baratom mar tobbszor is beprobalkozott nalam ugyhogy kozben baratnoje volt.Ekkor meg mindig visszautasitottam, hiszen o is es en is kapcsolatban voltunk.Ra egy kis idore megis megkerte a kezet. Kesobb az en kapcsolatom megromlott es szakitottunk a parommal.Miutan az a bizonyos srac megtudta tobbet beszeltunk es flortolt velem.Egyszer talalkoztunk kettesben, mert nagyon megviselt a szakitas es vegul nala aludtam.Reggel mar megbantam mindent ami tortent az ejjel folyaman.O azt mondta hogy szereti a baratnojet, de en egy nagy kisertes vagyok szamara.Meg tartjuk a kapcsolatot, de nem engedtem tobbet neki semmi olyant ami megcsalasnak minosulhet. A kapcsolatat nem akarom tonkretenni, nem akarok en lenni az aki szetszakitja oket, de tudom hogy en is hibaztam. Szerintetek szereti a csajt, ha ilyeneket tesz? Iden szeptemberben hazasodnak.

2019. ápr. 8. 19:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagy kísértés... Az. Csak egy vagy a sok lyuk közül, akit betömt a nője mellett. Felnőtt nők, hogy ennyire hülyék legyenek.
2019. ápr. 8. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Persze, szereti a menyasszonyát... mást dug, miközben most készülnek a házasságkötésre. Nem csak hogy nem szereti, de minimálisan sem tiszteli. Ahogy téged sem.

Ha lenne bennetek egy kis gerinc, akkor a menyasszony elé állnátok és elmondanátok neki mindent, hogy legyen lehetősége minél előbb egy olyan párra, aki tényleg szereti és becsüli.

2019. ápr. 9. 08:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Aki képes megcsalni a pàrjàt, az NEM szereti és nem tiszteli, plusz porig alàzza a hàta mögött.

Az ilyen emberek soha senkiért nem vàltoznak meg. Ez az aljas, tisztességtelen viselkedés a személyiség része.

Te sem vàrhatsz màst tőle. Ha pedig igazàn őszintén megbàntad volna a történteket, rég megszakítottàl volna vele minden kapcsolatot.

Nem csak a pasi egy hazug disznó a sztoriban. Te is az vagy.

2019. ápr. 9. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!