Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta velem, aztan eljegyezte. Ennek mi értelme van?
Evekkel ezelott szakittotunk az exemmel.Nehany hete egy buliban futottunk ossze es azt kamuzta, hogy mar nincs egyutt a baratnojevel.Lefekudtunk, masnap is, sot egy het alatt eleg sokszor. Kozben kiderult, hogy vegig egyutt volt a masik lannyal, csak o epp nyaralt a csaladjaval.
Amikor kiderult azt mondta szakit a lannyal ertem, de nem kertem belole. Vannak erzeseim iranta, de atvert es tudom velem is siman megtenne ezt.
A lany nem tudom, hogy mennyit tud arrol a hetrol, amikor nem volt itthon, en nem szoltam neki.
Most nem reg lattam facebookon, hogy eljegyzesuk volt tegnap.
Szerintetek ennek mi ertelme? Egy kozos ismeros szerint engem akar idegesiteni, de ez azert tulzas lenne.
Jart mar igy vagy hasonloan valaki?
Nem hiszem hogy téged akarna idegesíteni, inkább csak egy egyszerű gerinctelen féreg, akinek pont kapóra jöttél.
Vagy megharagudott a csajra aki nem vele ment nyaralni (mondjuk ezt szerintem jogosan), és ezt a lehető legrosszabb módon kezelte.
Vagy végre volt egy szabad hete, ahol az asszonyka nem tarthatta kordában.
Esetleg lelkiismeretfurdalásból jegyezte el...
Még egyszer utoljára izgalmas voltál neki. És persze a szükségletei sem maradtak kielégítetlenül.
Ez utóbbi volt az értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!