Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme várnom?
Dehogy működik jól a kapcsolatotok.. a legfontosabb dolog nincs meg, a kommunikáció.
Teljesen feleslegesen húzzátok egymás idejét. Minél hamarabb rájöttök erre annál jobb.
Kapsz tőlem egy jó tanácsot, beszélj vele. Állj elé és mondd ezt: "Aranyapám! Szeretnél tőlem valamit az életben, vagy nem!"
Sajnos ennél frappánsabb válasz most nekem sem ugrott be. Remélem tudtam segíteni! X)
ÁVE CTHULHU!
Nem értem mit akarsz tőle. Ez nem egy stabil kapcsolat. Úgy tűnik olyasmihez ragaszkodtok ami nem működőképes, hisz nem egyszer szakìtottatok, szóval valójában nem is vagytok együtt 5 éve. Emellett ő nem képes értelmes felnőtt emberként kommunikàlni veled az esetleges közös jövőről. Ez is egy intő jel!
A szakítàsnak mindig oka van. Az, hogy köztetek nem megy a dolog. Ha erőltetitek, attól nem lesztek együtt boldogabbak. Èn a helyedben egy ilyen ingatag dologra nem alapoznék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!