Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem jegyez el? 3 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jegyez el? 3 éve vagyunk együtt a párommal, fél éves a kisbabánk, és nem nagyon akar eljegyezni. Én nem akarom erőltetni, csak nem értem miért nem kéri már meg a kezem.

Figyelt kérdés
Nem elvárás, csak minden ünnepen (szülinapok, karácsony) azt várom már és mindig csalódom. Van még esély vajon rá, azt mondta hogy az komolyabb dolog, hogy babánk van, és mi vagyunk az Ő családja, de akkor is jól esne.
2008. nov. 10. 17:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Történt azóta változás?
2010. ápr. 15. 19:28
 12/16 anonim válasza:
minek ?? sztem a postás lesz az
2010. aug. 13. 00:54
 13/16 anonim válasza:
Engem eljegyeztek a 8. evfordulonkon! Es 17 hetes terhes vagyok! :D
2010. aug. 13. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia, végül hogyan alakult?
2018. márc. 24. 13:48
 15/16 anonim válasza:

Szerintem 2 okból kéri meg egy férfi a nö kezét...

1. ha a kapcsolat elején vannak (elsö 3 év és teli van hormonokkal) és meg akarja kapni a nöt (mindenestül), mert még "örülten" szerelmes

2. sok év utàn mikor fél, hogy elveszíti a nöt (ilyenkor van, hogy totàl lemaradt az érzelmi pillanatról és a nö besokall a sok vàrakozàstól és pontosan ezért is vàlnak el utàna sokan, mert màr nem ugyanaz az érzés...

Az 5 év a vàlasztóvíz szerintem... ha addig nincs gyerek vagy hàzassàg akkor lehet nem ugyanazt akarja a két fél vagy amit màshol olvastam, hogy nem éltek egymàshoz közel, nem laktak eleget együtt... de az anyagi oldala a dolognak sztem kifogàs, mert a jegyesség önmagàban egy gyürü... azok a nök akiknek fontos a hàzassàg és szeretik a partnert azoknak nem a gyürü mérete vagy àra lesz fontos, hanem amit szimbolizal. Annak is örülni fognak, ha egy bàrmilyen kis fémkarikat húzna a pàrjuk az ujjukra,meg ha felteszik nekik a kérdést, mert azt jelenti, hogy valaki annyira szereti öket, hogy velük akar megöregedni. És pont ezért fàj azoknak akikre azt mondjàk, hogy "türelmetlenek" miért nem tudnak vàrni... mert ök érzik, hogy ök le tudnàk élni az életük a kivàlasztott férfi mellett, àltalàban mindent megtesznek, hogy jól müködjön a kapcsolat és mégsem kérik meg öket. Mert azok a ferfiak egyszerüen elvannak. Letelt a 3 év hormonalis tultengés és làtjàk, hogy a pàrjuk szeretik öket nem akarnak menni sehova akk minek?!A legtöbb férfinak nem hiànyzik az ingyen esküvö sem. Mert egyébként egy hétköznapi két tanús esküvö semmibe nem kerül. A kutya meg nem mondja, ha bizsu gyürüvel bemennek, (kivetel ha valami extrem giccses vackot valasztanak az egyszerü, de nagyszerü karika helyett). Szó szerint szép gesztus lenne a férfiak részéröl, ha együtt vannak valakivel és elméletileg szeretik egymàst, hogy felteszik a "nagy" kérdést azoknak a nöknek akik vàgynak esküvöre, mielött még olyan öregek lesznek, mint az orszàgút... h jó legyen azokra az esküvöi fotókra visszanézni... mert még ott az érzelem, nem a kiölt romantika a nöi mosolyok mögött. Nem megvàrni, amig az a nö, aki màr sokadik éve mellette van jóban-rosszban azt érezze, hogy ö csak úgy van. Hogy ö kimarad valamiböl, amit màs lehet fél év utan megkap, ö meg 10 év utàn se, mert a màsiknak, olyan tökös a partnere, hogy névlegesen tartozhat hozzà stb. Szóval szerintem ne vàrja meg senki, hogy ez az érzés elmúljon, vagy egy ilyen kapcsolodas kimaradjon az életéböl, mert azokbol lesznek a tarsadalom szempontjabol azok a vesztesek, akik 30-40 felett sosem voltak hazasok, nem lett gyerekuk es még mindig szinglik. Nem rossz az se, mert lehet emogott egy masfajta jó élet... de nem az igazi... kicsit olyan mintha ök féltek volna megélni ilyesfajta csalàdi, kötelékes érzelmeket...

2023. jan. 4. 04:47
 16/16 anonim válasza:

Szerintem 2 okból kéri meg egy férfi a nö kezét...

1. ha a kapcsolat elején vannak (elsö 3 év és teli van hormonokkal) és meg akarja kapni a nöt (mindenestül), mert még "örülten" szerelmes

2. sok év utàn mikor fél, hogy elveszíti a nöt (ilyenkor van, hogy totàl lemaradt az érzelmi pillanatról és a nö besokall a sok vàrakozàstól és pontosan ezért is vàlnak el utàna sokan, mert màr nem ugyanaz az érzés...

Az 5 év a vàlasztóvíz szerintem... ha addig nincs gyerek vagy hàzassàg akkor lehet nem ugyanazt akarja a két fél vagy amit màshol olvastam, hogy nem éltek egymàshoz közel, nem laktak eleget együtt... de az anyagi oldala a dolognak sztem kifogàs, mert a jegyesség önmagàban egy gyürü... azok a nök akiknek fontos a hàzassàg és szeretik a partnert azoknak nem a gyürü mérete vagy àra lesz fontos, hanem amit szimbolizal. Annak is örülni fognak, ha egy bàrmilyen kis fémkarikat húzna a pàrjuk az ujjukra,meg ha felteszik nekik a kérdést, mert azt jelenti, hogy valaki annyira szereti öket, hogy velük akar megöregedni. És pont ezért fàj azoknak akikre azt mondjàk, hogy "türelmetlenek" miért nem tudnak vàrni... mert ök érzik, hogy ök le tudnàk élni az életük a kivàlasztott férfi mellett, àltalàban mindent megtesznek, hogy jól müködjön a kapcsolat és mégsem kérik meg öket. Mert azok a ferfiak egyszerüen elvannak. Letelt a 3 év hormonalis tultengés és làtjàk, hogy a pàrjuk szeretik öket nem akarnak menni sehova akk minek?!A legtöbb férfinak nem hiànyzik az ingyen esküvö sem. Mert egyébként egy hétköznapi két tanús esküvö semmibe nem kerül. A kutya meg nem mondja, ha bizsu gyürüvel bemennek, (kivetel ha valami extrem giccses vackot valasztanak az egyszerü, de nagyszerü karika helyett). Szó szerint szép gesztus lenne a férfiak részéröl, ha együtt vannak valakivel és elméletileg szeretik egymàst, hogy felteszik a "nagy" kérdést azoknak a nöknek akik vàgynak esküvöre, mielött még olyan öregek lesznek, mint az orszàgút... h jó legyen azokra az esküvöi fotókra visszanézni... mert még ott az érzelem, nem a kiölt romantika a nöi mosolyok mögött. Nem megvàrni, amig az a nö, aki màr sokadik éve mellette van jóban-rosszban azt érezze, hogy ö csak úgy van. Hogy ö kimarad valamiböl, amit màs lehet fél év utan megkap, ö meg 10 év utàn se, mert a màsiknak, olyan tökös a partnere, hogy névlegesen tartozhat hozzà stb. Szóval szerintem ne vàrja meg senki, hogy ez az érzés elmúljon, vagy egy ilyen kapcsolodas kimaradjon az életéböl, mert azokbol lesznek a tarsadalom szempontjabol azok a vesztesek, akik 30-40 felett sosem voltak hazasok, nem lett gyerekuk es még mindig szinglik. Nem rossz az se, mert lehet emogott egy masfajta jó élet... de nem az igazi... kicsit olyan mintha ök féltek volna megélni ilyesfajta csalàdi, kötelékes érzelmeket

2023. jan. 4. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!