Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után sem kéri meg a kezem. Mégis meddig várják?
Figyelt kérdés
Nem hisztiztem, csak többször finoman megjegyeztem, hogy de jó lenne. Elvileg ő is szeretné, látom, hogy nagyon szeretg. Félelmeim közt van az is, hogy az első vagyok neki és soha nem fogja megtenni. Többször mondta, utalgatott de semmi. Nekem meg már nagyon rosszul esik az egész...2019. márc. 27. 19:59
1/20 A kérdező kommentje:
Várjak...
2019. márc. 27. 20:00
2/20 anonim válasza:
szerintem hozd szóba, hogy mennyire örülnél neki. pont
3/20 anonim válasza:
Szeretitek egymast es jol el vagytok, de te kepes leszel egy fazsak miatt elrontani. Gratulálok előre is!
4/20 anonim válasza:
Kérd meg te neki. 21.század van lol
5/20 anonim válasza:
A feleségemmel szerelem volt első látásra, tudtunk tervezni mivel mindketten külön életet éltünk a szülőktől, nem volt gond hogy hol lakjunk. Éreztük hogy nem akarunk már mást, 1 hónapig felváltva nálam és nála voltunk mire azt mondtam hogy költözzön hozzám. Ezután a megismerkedésünk hetedik hónapjában megkértem a kezét és utána 4 hónappal megvolt az esküvő. Ha valaki 4 év után sem akarja, akkor ott gondok vannak, a jegyesség még nem vonná maga után azt, hogy rögtön esküvőnek kell lenni, úgymond ezzel kis időt nyerne és befogná vele a szád.
6/20 anonim válasza:
Ha az első vagy neki, valószínűleg még nagyon fiatalok vagytok.
Semmit nem írtál arról, hogy még tanultok-e, vagy már mindketten dolgoztok, együtt éltek-e pl. albérletben, vagy terveztek-e közös ingatlanvásárlást, vagy arról, hogy mik az elképzelésitek az esetleges gyermekvállalásról, stb.
Szerintem nehéz így tanácsot adni, mert azért elég más egy ilyen helyzet megítélése mondjuk 21-22 évesen, mint 30 felé közeledve, vagy pláne afelett.
7/20 anonim válasza:
Az én párom sem kérte meg a kezem öt évig. Tudom, hogy teljesen abszurd, de azért mert nem tudta a gyűrűméretemet. Mondtam neki, hogy ha egy éven belül nem tesz ő lépéseket, akkor én fogok. Ekkor derült ki... Szerintem beszéljetek róla, hogy ő mit gondol, milyen lánykérést szeretnél stb. A meglepetés leánykérés nem ér annyit, hogy te évekig/hónapokig gyötrödj miatta.
8/20 anonim válasza:
Az enyém sem kérte meg a kezem sőt még azután sem, hogy gyerekünk született. Aztán nagy nehezen sikerült de akkor repdestem az örömtől. :)
9/20 anonim válasza:
Együtt éltek? Ha igen, mióta? Hány évesek vagytok? Mindketten dolgoztok? Más az, hogy ha 30 évesek vagytok és más az, hogy ha 20 évesek. Nem látunk a dolgok mögé. Semmit sem írtál magatokról, pedig az a fontos, nem az, hogy mióta vagytok együtt. Jelentéktelen, hogy 4 éve vagytok együtt, ha például 14 évesen jöttetek össze.
10/20 anonim válasza:
Ha csak vársz, akkor semmi jogod panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!