Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Már csak azért se kéri meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már csak azért se kéri meg a kezem 5+ év után, mert sokat mondom?

Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni...
2019. márc. 9. 16:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
36%

Tulajdonképpen ez is belekényszerítés. Ha meg nem, akkor jöhet a kövi egy barom majdcsak igába vonul és onnantól lehet szidni. Végre meglesz az örök bűnbak.

2019. márc. 9. 19:55
 22/35 anonim ***** válasza:
90%
Ha ennyi idö után nem kéri meg a kezed,nem is fogja,max.kényszerböl.Tényleg ezt akarod?Nem Te vagy az igazi,kivár melleted.Ha oda lenne érted,már rég eljegyzett volna,nehogy más megelözze.
2019. márc. 9. 20:25
 23/35 anonim ***** válasza:
32%

Több, mint 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel, de nincs szó sem az eljegyzésről. 4 éve élünk együtt, mégsem tartjuk ezt fontosnak, és késznek sem érzem magunkat rá.

Ha eröltetné, az valószínáleg a kapcsolatunk végét jelentené.

28/F

2019. márc. 9. 22:11
 24/35 anonim ***** válasza:
24%

...

Arra nem gondolsz, hogy mást sem akar elvenni, mert egy értelmetlen bohóckodásnak tartja? Vagy manapság kötelező ezt jónak tartani, egy külsőségekkel megpakolt felszínes eseményt, sok hazugsággal és gagyi-ízléstelen elemekkel megpakolva?

2019. márc. 9. 22:26
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenkinek fontos a házasság, attól még lehet jó egy kapcsolat. Csak ezt tisztázni kell, mert ha a két fél nagyon ellentétesen gondolkodik erről, akkor az a kapcsolat halálra van ítélve.
2019. márc. 9. 22:32
 26/35 A kérdező kommentje:

Miért szólna a rongyrázásról a házasodás? Se templomi esküvő nem kéne, se több egy kis, szűk családi vacsoránál...

Amúgy az elején ő is oda meg vissza volt, hogy szeretne házasodni, aztán szépen elhalkult minden. És ő már nagyon nem 28 éves...

2019. márc. 10. 01:52
 27/35 A kérdező kommentje:

"Szerintem érdemes lenne megkérdezned, hogy egyébként akarja-e, és ha igen, akkor kb milyen időtávban gondolkodik, aztán próbáld meg egy kis ideig szüneteltetni a témát, hátha magától is eljut erre a döntésre. Ha azt mondja, nem akarja (vagy ennek bármilyen szinonimája, a "nem tudom", "most még nem", "majd egyszer talán", "ha folyton mondogatod, akkor nem", és társaik), akkor meg legalább van egy kész válaszod, amihez tudod tartani magad, és el tudod dönteni együtt tudsz-e ezzel élni."

Milyen igaz... Folyton tereli a témát.

2019. márc. 10. 01:53
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha neked fontos a házasság, akkor elé kell állnod, és egyértelműen megbeszélni, hogy mi változott meg, és hogy ez a tervetek még egy irányba mutat-e egyáltalán. A kérdésed alapján úgy tűnik nekem - ha tévedek, elnézést -, hogy nem elég erős ez a kapcsolat, hogy papír nélkül is együtt maradjatok, de ha ez így van, akkor papírral is előbb-utóbb válás lesz. Változtatok, és nem feltétlenül egy irányba, ez a házasság téma csak a jéghegy csúcsa lehet. Gondold át, hogy akarod-e egyáltalán még ezt a kapcsolatot, tényleg vele képzeled-e el a jövődet.
2019. márc. 10. 09:39
 29/35 anonim ***** válasza:

Ha 5 év alatt nem kért meg, nem is akar hàzasodni valószínűleg. Ezen mi nem vilàgos? Ha akarna rég megkért, vagy el is vehetett volna.

Vagy egyàltalàn nem akar hâzasodni, vagy konkrétan veled nem akarja ezt meglépni, mert mellőled vàrja az igazit akit majd boldogan elvesz.

Ha hisztizel csak az agyàra mész. Ha meg tereli a témàt, nos az is egy vàlasz, csak te nem akarod megérteni.

Ha neked nem tetszik ez az egész beszéld meg vele, ha nem hajlandó rà akkor vagy fogadd el, vagy keress olyan pàrt akivel jobban passzoltok egymàshoz. Ilyen téren is.

Èn elismerem hogy nekem fontos volt mindig a hàzassàg és nem tudtam volna úgy elképzelni az életem, hogy valaki csaja legyek egész életemben. Nàlunk ezzel nem is volt probléma, mindketten hhasonlóképp gondolkodtunk a témàban.

Ha így nem érzed magad teljesen boldognak, akkor ne erre a palira akard ràerőszakolni magad, meg a hàzassàgot. Semmi értelme.

2019. márc. 10. 18:06
 30/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi történt azóta?
2022. júl. 9. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!