Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan lehet olcsón megúszni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet olcsón megúszni egy eljegyzést?

Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 13:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
71%
Ne vicceljünk már, 150.000-ért eljegyzési gyűrű mint elvárás? Persze biztos vannak ilyen nők is, de azért nem ez a jellemző. Én egy kb. 20-25e-s köves aranygyűrűvel kértem meg a kezét, és nem vágta hozzám, hogy csak akkor jönne hozzám, ha gyémánt lenne benne ... És a karikagyűrűk is kb. ennyibe kerültek.
2019. márc. 4. 15:39
 22/33 anonim ***** válasza:
73%
Az ember szeret szép dolgokat nézegetni, mert szemet gyönyörködtetőek, de azért a józan többség tudja, hogy számára mi a realitás és annak is tud örülni.
2019. márc. 4. 18:45
 23/33 anonim ***** válasza:
65%

"Érdekes módon, semmilyen lány nem akar 150 000 Ft-os gyűrűt, de amikor a neten azokat nézegetik, akkor felcsillan a szemük."

Te voltal a kukkolo tegnap? Valld be! Kilested, ahogy gyuruket nezegetek?

2019. márc. 4. 19:27
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ha megmondod a baràtnődnek az igazat. Eszed ágában sincs nősülni.
2019. márc. 4. 20:11
 25/33 anonim ***** válasza:
75%

Ha ennyire sóher vagy miért akarsz házasodni meg barátnőt?

Igazuk van a mai nőknek hogy a férfiak többsége minimális költséggel akar top nőt maga mellé. Sajnálod tőle a 150 ezres gyűrűt ami nem is egy egetrengetően drága de még nem is minőségi ékszer hanem egy tömegcikk de ennek a többszörösét nem szégyelled kiadni az új iphonera vagy az autó javítására (jobb autókba ez alkatrészár alaphangon) vagy egy wellness hétvégére. De a leendő feleségedtől sajnálod..

Tudod mennyi egy szülés vagy a tápszer allergiás babának egy évre? Gondolom ötleted sincs csak valahol be kéne dugni mindennap.

2019. márc. 4. 23:43
 26/33 anonim ***** válasza:
77%
Nekem sem kéne 150e-s gyűrű. Félnék kimenni az utcára benne :D Az én eljegyzési gyűrűm kb 28-29ezerbe került, mert olyan a szakmám ami miatt nem szeretnék egy nagyon értékes köves gyűrűt viselni minden nap, ami netán sérülne vagy tönkre menne. Ez “nem fáj annyira” ha valami baja lesz, több mint egy éve hordom és semmi baja nincs. 14 karátos sárga arany benne egy nagy és 16 kis cirkónia kővel. Az ékszerész tájékoztatott, hogy a cirkónia gyakorlatilag ugyanaz mint a Swarovski kristály. Menj be az Ecsedi ékszerhez, vagy ideália, vagy hasonló boltok. Az Ecsediben készíttettük a karikagyűrűinket, fehér és sárga arany ötvözete, az enyémben gyémánttal, adnak eredetiségi igazolást mindenről. Ez így nyilván húzós, de ez az amit életed végéig hordani fogsz. Nem mellesleg sok lány nem is szereti (nem tudja hordani) a Köves gyűrűket. Nekem is állandóan forog ami néha kellemetlen érzés.
2019. márc. 5. 07:56
 27/33 anonim ***** válasza:
68%
Hűha, micsoda kérdés. Biztos vannak, akiknek az elvárásaik 150 ezernél kezdődnek. De én olyat el sem vennék. Az enyém egy szimpla sárga arany gyűrű, egy nagy kővel, kb. 40 ezer lehetett, nem tudom, nem árulta el. Jobban örültem neki, mintha kaptam volna egy 200 ezreset, főleg, hogy sok helyen nem is szokás házasság után hordani. Mi a karika gyűrűre költöttünk többet.
2019. márc. 5. 13:02
 28/33 anonim ***** válasza:
35%
Elég szégyen, hogy 150 ezer forintot sajnálsz egy olyan nőtől, akit elvileg szeretsz, aki boldoggá tesz, akivel örökre összekapcsolnád az életed, akivel családot szeretnél alapítani. Azért ez nem egy egetrengető összeg napjainkban, sőt... Ha meg minimálbért keresel, akkor mi a fenének akarsz házasodni? Mondjuk egy ilyen nőgyűlölő olcsójánosnak kötve hiszem, hogy lenne barátnője.
2019. márc. 5. 21:51
 29/33 anonim ***** válasza:
69%

Elárulom, nem minden nő egyforma. Nem mindegyik vágyik drága ékszerekre, sokmilliós kocsira, sőt, esküvőre és házasságra sem sokan vágynak. A leírtak alapján neked fogalmad sincs, hogy a barátnőd mire vágyik, csak egy légbőlkapott képed van a nőkről, ami valószínűleg nagyon sok téren eltér a valóságtól.

Én pl. kifejezetten rosszul érezném magam, ha a párom ennyi pénzt elköltene egy gyűrűre, mert nekem ez nem fontos. Nem vagyok nagy ékszer imádó, ezért teljesen felesleges lenne. Sokkal jobban értékelném, ha azt a pénzt félretenné a közös hobbinkra, a jövőnkre, vagy akármire, ami számomra is fontos. Persze, jó érzés a nőnek, ha álmai férfia nem sajnálja tőle a pénzét, de nem mindenkinek érték a drága ékszer. Nekem például azt jelentené, hogy a párom teljesen félreismert, vagy nem foglalkozik vele, hogy én mit szeretnék, csak mutogatni akarja, hogy mennyi pénze van. (Mellesleg nem tudnék különbséget tenni egy 10 és egy 100 ezres gyűrű között).

Ha tényleg össze akarod kötni az életedet ezzel a lánnyal (kétlem, ha már most ilyen a hozzáállásod), akkor először tudd meg, hogy ő mit szeretne, és ne az alapján ítéld meg, amit a haverok mondtak a kocsmában, mert nagyon mellé fogsz lőni.

Meglepődnél, de nem minden nő szereti a bűnözőket, a 20 centis farkakat, a többszáz fős esküvőket, de még a gyerekeket sem. Szerintem tájékozódj még, mielőtt megnősülsz.

2019. márc. 6. 09:19
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Kezdjük ott, hogy mi a francnak az eljegyzés egyáltalán? De most komolyan... Költsétek inkább a közös gyerekeitekre amit így megspóroltok. A házasságról már nem is beszélve.

Nekem 3 gyerekem van. Soha egy fillért nem költöttem eljegyzésre, esküvőre se, aztán mégis zajlik az élet valahogy.

Szóval szerintem ha nem 0 Ft, akkor az úgyis kidobott pénz.

2019. márc. 7. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!