Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet olcsón megúszni egy eljegyzést?
"Érdekes módon, semmilyen lány nem akar 150 000 Ft-os gyűrűt, de amikor a neten azokat nézegetik, akkor felcsillan a szemük."
Te voltal a kukkolo tegnap? Valld be! Kilested, ahogy gyuruket nezegetek?
Ha ennyire sóher vagy miért akarsz házasodni meg barátnőt?
Igazuk van a mai nőknek hogy a férfiak többsége minimális költséggel akar top nőt maga mellé. Sajnálod tőle a 150 ezres gyűrűt ami nem is egy egetrengetően drága de még nem is minőségi ékszer hanem egy tömegcikk de ennek a többszörösét nem szégyelled kiadni az új iphonera vagy az autó javítására (jobb autókba ez alkatrészár alaphangon) vagy egy wellness hétvégére. De a leendő feleségedtől sajnálod..
Tudod mennyi egy szülés vagy a tápszer allergiás babának egy évre? Gondolom ötleted sincs csak valahol be kéne dugni mindennap.
Elárulom, nem minden nő egyforma. Nem mindegyik vágyik drága ékszerekre, sokmilliós kocsira, sőt, esküvőre és házasságra sem sokan vágynak. A leírtak alapján neked fogalmad sincs, hogy a barátnőd mire vágyik, csak egy légbőlkapott képed van a nőkről, ami valószínűleg nagyon sok téren eltér a valóságtól.
Én pl. kifejezetten rosszul érezném magam, ha a párom ennyi pénzt elköltene egy gyűrűre, mert nekem ez nem fontos. Nem vagyok nagy ékszer imádó, ezért teljesen felesleges lenne. Sokkal jobban értékelném, ha azt a pénzt félretenné a közös hobbinkra, a jövőnkre, vagy akármire, ami számomra is fontos. Persze, jó érzés a nőnek, ha álmai férfia nem sajnálja tőle a pénzét, de nem mindenkinek érték a drága ékszer. Nekem például azt jelentené, hogy a párom teljesen félreismert, vagy nem foglalkozik vele, hogy én mit szeretnék, csak mutogatni akarja, hogy mennyi pénze van. (Mellesleg nem tudnék különbséget tenni egy 10 és egy 100 ezres gyűrű között).
Ha tényleg össze akarod kötni az életedet ezzel a lánnyal (kétlem, ha már most ilyen a hozzáállásod), akkor először tudd meg, hogy ő mit szeretne, és ne az alapján ítéld meg, amit a haverok mondtak a kocsmában, mert nagyon mellé fogsz lőni.
Meglepődnél, de nem minden nő szereti a bűnözőket, a 20 centis farkakat, a többszáz fős esküvőket, de még a gyerekeket sem. Szerintem tájékozódj még, mielőtt megnősülsz.
Kezdjük ott, hogy mi a francnak az eljegyzés egyáltalán? De most komolyan... Költsétek inkább a közös gyerekeitekre amit így megspóroltok. A házasságról már nem is beszélve.
Nekem 3 gyerekem van. Soha egy fillért nem költöttem eljegyzésre, esküvőre se, aztán mégis zajlik az élet valahogy.
Szóval szerintem ha nem 0 Ft, akkor az úgyis kidobott pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!