Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy illik visszamondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy illik visszamondani egy eljegyzést? N20+

Figyelt kérdés
Úgy értem mint egy síma szakítás, gyűrű visszaad? Sajnos bármennyire is szeretném, nem tudunk a párommal közös utat kárni :(
2018. szept. 27. 23:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Gyere, majd én elveszlek. Jó lesz nászútnak a Járda-szigetek?
2018. szept. 27. 23:23
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Őszintén humánusan gerinccel! Ez az ami ma elveszett a társadalomból. Mondd el hogy sajnos nem dog menni mert úgy érzed..ne haragudjon de ez van

Ne legyünk lekezelőek olyan emberrel aki évekig velünk volt és velünk tervezte a jövőt

Üdv

Egy szintén visszautasított pasi

2018. szept. 28. 00:16
 3/13 anonim ***** válasza:
64%

Már el sem kellene addig jutni,hogy eljegyzésről legyen szó ha nem tudtok közös utat járni.

De ha idáig eljutottatok minél hamarabb mond el Neki,hogy gondoljátok végig, Ő is láthatja,nem működik a kapcsolatotok, tehát nem érdemes közös jövőt tervezni.

És persze szakíts...eddig sem értem miért voltál Vele?

2018. szept. 28. 06:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sima szakítás, gyűrű pedig... Jó kérdés, én nem adtam vissza(3500 volt az apacsban, inkább emlék, mint nagy érték).
2018. szept. 28. 09:16
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

Lehet én vagyok a gerinctelen, de ha eljegyeznék valakit, akiről úgy gondolom, hogy szeret annyira, hogy velem akarja leélni az életét...

Jó magam vissza kérném a gyűrűt. Mert az egy jelkép, jelképe annak, hogy valakivel összeakarom kötni az életem.

Szóval egy olyan nő, aki nem akar az életem része lenni, minek tartana meg egy ilyen jelképet?

2018. szept. 28. 09:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es jól leírta, őszintén és humánusan. Ha nem megy, akkor ne rabold a vőlegényed idejét.
2018. szept. 28. 09:33
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Szóval lényegébe azt akartam mondani, hogy ha kidob, visszautasít, akkor miért lenne szüksége arra a gyűrűre?

Az a jelkép az elköteleződés iránt, hogy a másikkal akarunk lenni, őszintén, komoly szándékkal.

Meglátszik, hogy az olyanok akik megtartanák, vagy megtartanák, hogy eladhassák, semmit nem jelentett a párjuk.

Előző voltam.. (57%-os válaszoló)

Ha azóta írt volna valaki.

2018. szept. 28. 09:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, elmondod szépen, okosan, hogy nem vele képzeled el a jövőd és visszaadod neki a gyűrűt. Arra számíts, hogy nagyon rosszul fog esni neki, de ezt nem tudnád elkerülni sehogy.

Az már embertípustól függ, hogy fog reagálni.

-elsírja magát, de tudomásul veszi

-mérges lesz, hogy akkor miért nem mondtad ezt meg évekkel ezelőtt

-lehet, hogy könyörögni fog, mer próbál rábeszélni, hogy maradj vele

2018. szept. 28. 09:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is leírták, minél egyszerűbben, humánusabban, és legfőképpen őszintébben beszélj vele. Ültesd le és mondd el neki őszintén, hogy mi a helyzet, és hogy miért nem látsz közös jövőt vele. Szerintem ajánld fel, hogy visszaadod a gyűrűt, ha azt szeretné, hogy tartsd meg, akkor mondani fogja, ha viszont nem, akkor szerintem értékelni fogja, hogy magadtól visszaadtad.
2018. szept. 28. 11:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Csak őszintén és egyenesen mondd meg neki.

5. Sok oka lehet amiért egy nő megtartja a gyűrűt. Pl emlékbe. Lehet, hogy ő még szerelmes és dobjàk, vagy úgy gondolja az az övé, amiben van is valami...

Eljegyzéskor a férfi , ha gyűrűvel kéri meg a nőt (ami ugye nem kötelező), akkor a gyűrű egy ajàndék. Kicsinyes, gyerekes, és szànalmas dolog visszakérni. De a nő megalàzàsàra alkalmas, ha ez a cél.

Èn pl azért tartottam meg anno a gyűrűt mert mikor megmondtam az exemnek hogy vége, nem volt rajtam. Siettem és otthon maradt. Màsrészt azok utàn ahogy mi szétmentünk, ( csúnyàn elbànt velem) se időt, se pénzt, se energiàt nem pocsékoltam volna el az exemre, hogy visszajuttassam neki, mert nem érdemelte meg.

Egyébként kellett a francnak, nem tartottam meg. Valahol a Dunàban van. Első adandó alkalommal megszabadultam tőle, ahogy mindentől amit tőle kaptam. Bele nem halt az anyagiakba , valami 2000 ft volt.

2018. szept. 28. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!