Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illik visszamondani egy eljegyzést? N20+
Én nőként ugyanúgy gondolom, ahogy az 5-ös. Számomra a gyűrű egy komoly jelkép, amire ha ránézek a párom jut eszembe.
Nem akarom életem végéig nézegetni a polcon. Eladni nem lenne szívem, így meg mit csináljak vele? Akárhányszor a kezembe akad, mindig eszembe jutna a kudarcunk. Nekem erre nincs szükségem.
Ha valamit lezárunk, azt zárjuk le rendesen és számomra igazán az jelentené azt, ha a gyűrűt a kezébe adom.
Egyszer jegyeztek csak el és az még mindig tart, fog is. A kezemet viszont többször is megkérték már. Mivel komoly szándékot többnyire a kérés mögött nem tapasztaltam, ezért viszont gyűrűhúzás sosem lett belőle.
Én erről is úgy gondolkozom, hogy annak legyen jelentés tartalma. Ha valaki megkéri a kezemet, az valóban gondolja úgy, hogy engem akar maga mellett tudni élete végéig. Így pedig az a gyűrű sokkal többet jelent, mint csak egy gyűrűt.
Egyszerűen megbeszélném, hogy részemről ez a kapcsolat már nincs rendben és így nem gondolom azt, hogy a gyűrű jogos tulajdonosa lehetnék a továbbiakban. Visszaadnám és elköszönnék.
Feltünően sok a komment ami a gyűrű megtartásáról pénzbeli értékéről szól. Fletűnt másnak is?
Ez kábé ugyanaz mint ha elhuny valakid és azt nézes mit hagyott rád...
Lássunk a pénzen túlra mert emberi kapcsolatok emberi sorsokról van szó ahol a legkevesebb dolog a pénz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!