Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem bántó?
Eljegyeztem a párom 1 éve. Akkor egy brilliáns, márkás jegygyűrűt vásároltam neki, az volt az álma. Mivel márkás ezért drágább volt mint egy sima ékszerész által hozott gyémánt.
Ma mondta, hogy van egy ékszerész aki nagyobbat hoz olcsóbban, Adjuk el és vegyünk ott egy nagyobbat.
Megsértve érzem magam, tekintettel arra, hogy szerintem nem ezt kéne jelentse egy jegygyűrű..
"Ma mondta, hogy van egy ékszerész aki nagyobbat hoz olcsóbban"
Helyes válasz: (Felállitod a farkadat, kiveszed és megkérdezed) Ennél????
Ez valóban bántó és megalázó is egyben... Ha valaki ennyire értékeli azt a gyűrűt, amivel Te megkérted a kezét és ezáltal azt fejezted ki, hogy egy életen át kész vagy minden nap mellette dönteni, csak úgy lecserélné egy nagyobbra, mert az puccosabb meg miegymás... Ez egy olyan gesztus, amivel sok mindent elárult önmagáról, az értékrendjéről és a kapcsolatotokhoz való hozzáállásáról. Gyerek, éretlen, anyagias, azaz pont az élet igazán értékes dolgaira nem képes ezek miatt felfigyelni,ez pedig a későbbiekben is rengeteg problémához vezethet... Mi van, ha majd amikor jönnek a házasságban a krízishelyzetek és ő lecserél egy "értékesebb", azaz pénzesebb férfira?...
A gyűrú, amivel az én kezemet kérte meg a párom nem igazán tetszik, mert a formálya nem teljesen az én ízlésemhez illik, de soha semmiért le nem venném a kezemről, mert életem egyik legcsodálatosabb pillanatára emlékeztet.
Azt tudom mondani, hogy nagyon komolyan, lelkiismeretesen, akár valakinek a segítségével alaposan, önmagadhoz is hűen vizsgáld meg ezt a kapcsolatot, mert nem éri meg úgy összeházasodni valakivel, hogy talán nem is ő az igazi,vagy számára nem Te vagy az igazi,vagy egyszerűen olyan fontos dologban különböztök, mint az anyagiakkal való bánás... Ez rengeteg válásnak az oka.
Ez baromi bántó. Nagyon szomorú hogy ilyen lány van melletted. Az nem kifejezés hogy anyagias ... ez borzalom. Hogy tudtad eddig megállni, hogy ne zavarjon. Az eljegyzesi gyűrű itthon mint úgy nincs is.... úgyhogy örüljön hogy kapott köves gyűrűt az elamerikásodott kezére. Itthon az a szokás, hogy karikagyűrűvel kéred meg a kezét, és ha gazdag vagy/gazdag családból származol az esküvőre kap egy kísérő gyűrűt vagy ékszer szettet tőled ... ez volt a régi hagyományos időkben ...
Az megint más dolog, hogy mi együtt csináltattuk a párommal a Karikagyűrűinket, és mivel nem vagyunk elengedve anyagilag, ezért Swarovski kristály lett bele tetetve az enyémbe, úgy, hogy akár évek múltán is ki lehessen cserélni gyémántra.
A gyűrű a szerelmed jelképe ... neki csak a pénzed jelképe ... ha okos vagy elgondolkodsz és lépsz, gyűrűvel vagy anélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!