Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mindig hordjátok a gyűrűtöket?
Figyelt kérdés
Otthon is? Abba csináljátok a házimunkát is? Vagy mikor hordjátok? :)2019. jan. 1. 15:43
11/13 anonim válasza:
Ha például étterembe vagy színházba megyek, akkor felveszem az eljegyzési gyűrűt, illetve nagyon ritkán munkába, ha olyan kedvem van, ez kb. havonta egyszer van. Ha hazaérek, az első, hogy leveszem. A karikagyűrűt egyáltalán nem hordom. A férjem gyakrabban hordja, szerintem egy-két házimunkához le sem veszi.
12/13 anonim válasza:
Itthon nem, csak ha elmegyünk valahová (legyen az akár csak egy bevásárlás, felvesszük a gyűrűinket).
13/13 anonim válasza:
Én éjszakára leveszem, napközben egész nap hordom, minden nap. A munkahelyemen szinte folyamatosan gumikesztyűben vagyok, nincs kitéve ártalomnak. A vizes házimunkákhoz is kesztyűt húzok. A férjem csak akkor veszi le, ha úszni megy, akkor nem is viszi magával. Ezt leszámítva folyamatosan hordja, éjszakára sem veszi le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!