Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mindig hordjátok a gyűrűtöket?
Figyelt kérdés
Otthon is? Abba csináljátok a házimunkát is? Vagy mikor hordjátok? :)2019. jan. 1. 15:43
1/13 anonim válasza:
Otthon nem, levesszük, betesszük a dobozukba.
Van aki még alváshoz se veszi le, ezt nem értem. Nekünk bár titánium van ami nem olyan kényes mint a nemesfém, de ezt se tenném ki vegyszerhasználatnak. Ha meg arany, vagy ezüst gyűrűtök van, azokat tiltják is a vegyszerektől, de még a klóros víztől is (termálvízről nem is beszélve). Most gondold el, majd a súrolószer szerinted nem karistolja szét a gyűrűd.....?
Én azt javasolnám hogy ha vegyszerekkel dolgozol, vagy vedd le, vagy húzz gumikesztyűt hogy sok-sok évig szép legyen a gyűrűd.
2/13 peca1000 válasza:
Én soha.
Legutóbb 6 éve polgári szertartásunkon volt rajtam muszályból :)
Az előtte lévő házasságomnál is akkor hordtam csak.
Zavar, na! :)
3/13 anonim válasza:
Nem hordjuk,de családi összejöveteleken, ünnepnapokon felvesszük. ( ok: nagyon drága volt,s én " elhagyom a dolgaim " típus vagyok,így megbesz€ltük,hogy az a legbiztonságosabb ha a dobozkában tartjuk.A férjem meg olyan helyen dolgozik,hogy kényelmetlen neki fel-le venni)
4/13 anonim válasza:
Otthon leveszem, kényelmesebb nélküle. Amikor kilépek a házból, akkor viszont mindig rajtam van, akkor meg már meztelennek érzem magam nélküle :D Amikor strandolni megyünk, akár sós, akár klóros, akár valamilyen ásványos vízbe, akkor leveszem, de csak a fürdőzés idejére, odafelé meg hazafelé már rajtam van. Ismerősi körben nem egyszer fordult elő, hogy a nászúton a tengerben fürödve nem vették le, aztán azóta is ott úszkál a halakkal a tengerfenéken, úgy kellett újat csináltatni, szóval én igyekszem vigyázni rá, amennyire lehet.
5/13 anonim válasza:
A szertartás alatt volt rajtunk. Azt sem tudjuk hol lehetnek a gyűrűk.
6/13 anonim válasza:
Mindig rajtam van, anélkül mar totál hianyerzetem van. Egy-ket konyhai munkanal veszem le, ha húst vágok, tesztat gyúrok.
7/13 anonim válasza:
Ritkán hordom csak. Ennek több oka is van, egyrészt rettentő balf_sz vagyok néha, simán kinézem magamból, hogy elhagyom vagy valahogy tönkreteszem. Egyedileg készített gyűrűről van szó, tehát nem olyan, hogy jajj majd veszek akkor egy másikat. A másik oka, hogy ha nincs közvetlenül kéznél akkor elfelejtem felvenni reggel mikor sietek. Házimunkához, fürdéshez mindig leveszem, aztán néha hetekig nem jut eszembe felvenni. Meg nekünk alapból nem is olyan fontos a gyűrű téma.
8/13 anonim válasza:
Ezüst gyűrűnk van, 8 éve szinte mindig rajtunk van. Azt se tudom, le tudnám-e még szedni. :) legutóbb 2 éve vettem le, mert a terhességem végére az ujjaim is bevizesedtek. Furcsa módon még mindig szépen csillognak, nem oxidálódtak, pedig nem kíméljük őket. Egyáltalán nem kényelmetlen, teljesen természetes, hogy rajtam van a gyűrű.
9/13 anonim válasza:
Egyikünk se hordja sosem egyszerűen zavar. Nagyobb családi baráti ünnepségekre vesszük csak fel.
10/13 anonim válasza:
Mi napközben hordjuk. Este együtt letesszük és reggel felvesszük. Ennek az az oka, hogy ha rajtunk van éjszaka, akkor reggelre bedagad az ujjunk és az kellemetlen. Én néhány házimunkánál leveszem pl. WC takarítás, tésztagyúrás stb. Amikor végeztem, kezet mosok és visszaveszem. Strandra, uszodába vagy ilyen helyekre el sem visszük, nehogy elhagyjuk, a termálvíz meg elszínezi, tönkreteszi az aranyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!