Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » El lehet jegyezni azt a lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet jegyezni azt a lányt aki már jegyben jár?

Figyelt kérdés

Barátaimmal beszélgettünk és szóba jött a téma, választ nem találtunk rá.

Pl. Van egy lány aki el van jegyezve, de annak a lánynak megkéri egy másik srác a kezét. Ilyen esetbe ha a lány igent mond, mi történik? Lehetséges?

Csak kiváncsiak vagyunk!

2018. nov. 30. 15:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Annyiszor lehet eljegyezni, ahány gyűrű a menyasszony ujjára fér.
2018. nov. 30. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:

ÉS azt tudtad-e, hogy Petőfi már jegyben járt a Júliával, amikor megkért helyben egy színésznő kezét is? :D Csupán azért nem házasodtak másnap össze, mert nem volt ott náluk az anyakönyvi kivonat vagy mi, anélkül meg nem vállalta el a pap a ceremóniát. (Így szerettek ők c. könyvben írnak róla pl)

Szóval megkérheti más is, igen. Igent is mondhat.

2018. nov. 30. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Plusz most jött egy disney mese, (Bűbáj herceg vagy mi), pont erről szól: a királyfi 3 hercegnő kezét is megkért, de nyilván csak egyet vehet el. Azért 3-at, mert fel kell törnie az átkot és megtalálni az igaz szerelmet, az azt az egyet, aki valóban szereti.

A jegyesség csak a szándék megléte. A házasság az már csak egy emberrel köthető. :)

2018. nov. 30. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát aki annyira bolond.....jó estben vegyünk egy 25 éves nőt akinek a vőlegényével a kapcsolata tart 7 éve...és a családdal is jó a viszony - tételezzük fel nagy család, tesók..stb és mindegyik imádja a vőlegényt- jön egy birka ember és eljegyzi a csajt..a lány felbontja az eljegyzést és.....kezdődik az igazi életre szóló élmény...csávó megy bemutatkozni a nagy családnak ahova a kedves XY vőlegény 7 éve bebetonozta magát....kellemes élmény :-) Valószínűleg kapja a megjegyzéseket rendesen a birka ember de bevállalta.....aztán a vőlegény rokonsága is megkeresi majd elbeszélgetni ha valaki tökős legyen tökös mindenkivel szemben.....szóval a felelősségre is gondolni kell és nem minden cukormáz, hogy nem megyünk a lány családjához + mindenki szeretni fog.....ültek már ilyen húzásokért páran börtönbe...de ha nem is fajul el az életed megkeseredne rendesen...aki ezt bevállalná egy csajért egészségére :-)
2018. dec. 1. 07:42
 15/18 anonim ***** válasza:

utolsó, azért ez nem épp normális, amit írsz.

- Miből gondolod, hogy a család nem fogadja be az új párját, vagy nem tartja tiszteletben a döntését? Felnőtt ember. Másrészt sz sem biztos, hogy annyira szerették a vőlegényt. (Nekem pl volt meglepő tudomásom hasonlóról , amit persze csak a szakítás után mondtak a szülők: szerintük nem illettek össze. Azelőtt míg tartott a kapcsolat ezt sohasem mondták senkinek)

De még ha szerették is, akkor is normális emberek tiszteletben tartják az gyerekeik döntését, nem tini tízen évesekről van már szó.

2018. dec. 1. 14:07
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös jó esetben! Tedd hozzá, ha meg nem szépen megeszi amit főzött......a kockázat hatványozottabban nagyobb mint akinek nincs vőlegénye...ráadásul normális embereknél eljegyzés után foglalózás következik...vőfély, terem, időpont stb......ezzel rengeteg - nálunk pl milliós tétel bukott volna - ha egy kis macskajancsi a menyasszonyomat eljegyezte volna megnézhette volna magát :-)
2018. dec. 2. 09:26
 17/18 anonim ***** válasza:

na meg aki eljegyezget az fizessen is.....gondolom a kinézett nászút 1 milliós költségét kifizette volna helyettem gond nélkül :-) Ja hogy majd egyszer elvette volna :-) Mellesleg eljegyzéskor mindenkinek személyesen kell elvinni a meghívót és nálunk 250-en voltak....

de ez csak elméleti kérdés ugye? Akkor csak mondom elméletileg eljegyzés....eljegyzési vacsora....időpontfoglalás előre 1 évre...foglalózás...esküvőszervező fizetése...lefoglalni nászutat és 250 embernek személyesen kivinni a meghívót...de ezután igazad van biztos nagyon szeretni fogják a kisférget aki eljegyezte szétbarmolt mindent de vajon elveszi 1 éven belül...vagy fizet mindent?

2018. dec. 2. 09:30
 18/18 anonim ***** válasza:

67%

Igen elméleti. Viszont egyoldalúan nézed a dolgokat: kis féregnek nyilvánítod azt a pasit, miközben a menyasszonyról nem beszélsz. Holott sokkal nagyobb szerepe és döntése van ebben: ő mond igent vagy nem-et. Ha az a kapcsolat annyira jó, akkor nyilván nem fog máshoz menni.

Egyébként hallottam én már olyan drága esküvőről is, ami 2 hónappal után már váláshoz vezetett, hiába a nagy dínom dánom, meg olyat is, ahol hetekkel előtte mondták le. Ez mind külön "extra" lánykérés nélkül..

Szóval én pl sosem a harmadikat utálnám egy ilyen helyzetben, minek? A menyasszony kit választ? HA nem téged, akkor az a kapcsolat annyit is ér, nyilván. Ezt kell látni. ÉS az a kapcsolat a harmadik megjelenése nélkül is tönkremegy max 1-2 éven belül, ahol ilyen történik.

De én pl sosem vágtam, miért a 3.-at utálják az emberek (vagyis értem nyilván, mert az idegenre könnyebb haragudni már csak az ego miatt is, mint szembenézni azzal, hogy a társad nem téged választott).

Ez mind elméleti dolog. De azért volt már olyan nem is egy a történelem során, hogy a jegyes ott lett hagyva ( férfi, nő, tökmindegy). ÉS bizony van, amikor még ez a jobbik eset, és nem később a gyerek meg a válás jön.

2018. dec. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!